Wynonna Earp s2 kommer

Har du ikke fået taget hul på denne skønne Canadiske serie, “Wynonna Earp”, er det vist på tide.
Seriens første sæson, der landede på danske Netflix tilbage i December, er i den forbindelse en serie, der – altid – bliver optaget i Canada om vinteren. Formodentligt fordi det hold der optager den, går og laver andre ting, når det er sæson for serieproduktion der.
Når det er sagt, er det såmænd – på ingen måde – en kedelig eller uheldig serie.
Den er mere sådan lidt “off”, hvilket den selv – og handlingen – understreger ved at lade hovedrollen, ahve en “magisk” revolver, med et meget langt løb, der “kun” kan skyde ( her bliver det lidt forvirrende ) “djævle” ( eller noget der ligner).
Og hver gang de dør, bliver de trukket ned i jorden, med sådan en sjov effekt.
Som du har gættet, er det Wynonna Earp, der håndterer denne revolver, og det gør hun, fordi ( igen lettere umuligt at vide ) hun – på en eller anden måde – nedstammer fra den “oprindelige Earp”, der åbanbart hang ud i Canada, hvor han gik og skød (?).
Da det på ingen måde er nok til at sælge en serie, har Wynonna Earp en søster, der – pludselig – er blevet meget – håndgribeligt – lesbisk.
Formodentligt mest for at give hende lidt karakter, som andet end en “dum” lillesøster, der reelt intet har at gøre i den serie.
Heldigvis er der en del mennesker ( og djævle ?) fra dengang “den originale Earp” levede, der enten ikke er døde, eller som er genopstået eller noget helt 3. til at gøre serien lidt sjovere.
Og nu kommer vi så til det.
Serien der længe blev vurderet som værende død, da den performede elendigt, var alt for skør, og lidt til kommer – alligevel – igen.
Og med en sommerpremiere den 2. juni i USA og Canada, på TV, er det pænt sikkert at Netflix er friske på at investere i sæson 2 også.
Vi har i den forbindelse fundet promoen for den kommende sæson frem, og det ser ud til at søsteren nu er permanent på den venlige og mindst lige så pigeglade politikvinde, kun afløst af diverse besættelser af – tja – lad os gætte på nogle andre djævle, eller noget andet – fra Purgatory – som Wynonna bliver nødt til at skyde, fordi hun – som den rebel hun er – ikke kan lade være.
Serien, kan som pointeret fortsat ses ( gætter vi på ) danske Netflix, hvilket sagtens kunne give dig lidt bing-tid, eventuelt suppleret med lidt spole-tid, i de sekvenser, hvor det går lidt for langsomt.
Det er nemlig ikke altid at serien fungerer.
Omvendt.
Når det går godt, er den såmænd rigtig morsom.
Også som et slags billede på hvad de der Canadiske filmhold, der skyder tæt på 99 procent af alle US serier, sådan går og laver uden for sæson.
Behøves vi sige at den der lange revolver, der skyder alle de onde djævle hedder “The Peacemaker”.
Selvfølgelig gør den det.
Her en tidlig promo for sæson 2, der kommer til juni.

Skriv et svar