Who am I

Martin Odum kæmper en svær kamp i TNTs nye “Legends”, der må formode at lande vores lokale version i en nær fremtid, da TNT rent faktisk er ret hårde til at få deres serier rundt på alle de lokale versioner af kanalen i en fart.
Så såden ender det sikkert også med denne serie.
Ganske interessant er der her tale om en serie der starter som lidt af en kliche.
Vi har den stærke enspænder spillet af Sean Bean, som du garanteret kender fra blandt andet Game of Thrones hvor han var Eddard Stark.
memoriesNu er han Martin Odum, der er en undercover agent, der har så mange identiteter at han – af alt i verden – er begyndt at tvivle på at han egen, overhovedet er ham selv.
Og da han sågar møder en der kan fortælle ham at han slet ikke er “ham selv”, er forvirringen total, hvilket fjerner serien fra den ellers forudsigelige start, hvor helten har en handler, der i dette tilfælde spilles af Ali Larter, der har været “hottie” i alt fra Heroes ( Niki/Tracy/) til Resident Evil.
Nu er hun så handler, og har svært ved ikke at kaste Martin Odum ud i stadigt mere umulige situationer.
Serien, kan allerede nu præstere pæne seertal, og anmelderne er begyndt at få øjnene op for serien der ellers startede som den kliche vi tidligere var inde på.
Selve handlingen er som altid en kombination af meget onde mennesker der vil have mere magt, tjene flere penge og som – naturligvis – ingen midler skyer for at opnå hvad de vil.
Heldigvis har menneskeheden Martin Odum, der – desværre – har det endog meget svært ved at blive på dydens smalle sti.
Der er simpelthen for mange fristelser når han – som eksempel – går undercover som billiardær og våbensmugler.
Bevares han prøver.
Se serien og find ud af om det lykkedes.
Her en promo.

Skriv et svar