Westworld gået helt i stå

Nu er vi helt sikkert et par millioner der har ventet, ventet og ventet på hvornår HBO sender remaket af “Westworld”, der har været igang siden engang sidste forår.
Desværre viser det sig at produktionen er løbet ind i en masse problemer.
Herunder kreative.
Derfor er produktionen – sådan midt i det hele – gået i stå, og holder en ikke nærmere defineret pause, der sikkert ikke bliver helt kort.
HBO lover dog fortsat at serien får premiere i 2016.
Hvornår er dog mere end usikkert.
Eller rettere.
Det er nok pænt sikkert at du ikke kommer til at opleve denne J.J. Abrams og Jonah Nolan serie før absolut sidst i 2016, hvilket – cirka – må siges at være 12 måneder senere end forventet.
Hvis vi er heldige.
Pausen, er efter sigende for at give writers/exec producers Jonathan Nolan og Lisa Joy tid til at finde hoved og hale på en historie, der sidst hittede i 1973.
westworldEneste officielle der er ude er følgende statement fra HBO:
-As we head into the final phase of production on Westworld, we’ve made the decision to take a brief hiatus in order to get ahead of the writing, slutter HBO.
Hvad det betyder ud over forsinkelser er – forresten – pænt interessant.
Du kan måske huske at vi – blev endog særdeles overraskede – da “Grace” valgte at tage videre i en bestemt serie, der handler om en ( hvis du kan gætte hvilken serie vi taler om, ved du sikkert også hvad der skete, red. ) ( så det er næsten ikke en SPOILER, red.) at hun såmænd tog videre til netop “Westworld”, der til forskel fra flere andre serier, starter som “mere end en sæson”, forstået på den måde at spillerne er hyret til mere end en sæson fra starten af.
Dermed er der her tale om en vildt dyr serie, der – i den grad – er et sats, selv for HBO.
Derfor er det da også pænt overraskende at serien der rent faktisk var planlagt til premiere “late 2015” nu bliver mindst 12 måneder forsinket.
HBO programming president Michael Lombardo har tidligere sagt ( tilbage i foråret 2015, red. )
-This is the truth of Westworld. It’s expensive, but not irresponsibly so. The pilot’s really beautiful and really powerful. It was a great starting point. At the same time when you’re doing a series you have to go, OK, what’s the next episode? What’s bringing you in? You can’t just be a spectacle every week. People ultimately are going to get inert to that, slutter han og løfter dermed sløret for at seriens pilot såmænd allerede i foråret 2015.
På et eller andet tidspunkt er der så bare en – eller flere – chefter der har besluttet at de multi-sæsons ansatte skuespillerne på serien – der i USA kaldes for “an all-star cast” og eller historien ikke holdt, hvorfor serien nu er på hold.
Hvorfor.
Tja det er der altså ingen udenfor HBO der er helt sikre på.
Blandt de historier der dog er sluppet er at spillere som James Marsden, Evan Rachel Wood og Thandie Newton vil blive slået ihjel igen og igen, og komme “igen” da de netop er androider, der derfor kan “return with completely different personas”.
Piloten, der altså eksisterer er instrueret af Jonah Nolan for Warner Bros. Television via J.J. Abrams og Bryan Burks Bad Robot Productions, der såmænd har haft selveste Jerry Weintraub, i Exec gruppen.
Kathy Lingg er co-executive, mens Athena Wickham er producer på serien.
HBO startede på markedsføringen af serien ved Comic-Con i Juli 2015, så det er klart at der er en masse der er gået galt i denne produktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.