Van Helsing lækket

Her igår rystede Internettet endnu engang.
Denne gang fordi en heldig varulv fra True Blood har fundet sig en ny serie.
Denne gang er hun – måske – barnebarn af den kendte Van Helsing, der – som bekendt – gik rundt og slog vampyrer ihjel.
Nu er de kommet igen. Og da det er i en nær fremtid, på SyFy Channel i USA, er vampyrer dumme, beskidte og har fået sådan nogle grimme tænder, hvorfor de nu bider med hele munden i stedet for med fortidens vampyrtænder.
Midt i det helvede er hele jorden gået af helvede til.
Heldigvis ser det ud til at det der barnebarn, som vi lige nåede at nævne, ligger under nogle varme lamper, mens hun bliver passet på af nogle meget professionelle soldater.
vamp1Hun er nemlig meget speciel, selv om at vi ikke rigtigt ved hvordan eller hvorfor.
Det er dog muligt at finde ud af da serien såmænd er blevet lækket.
Formodentligt i forbindelse med den netop afholdte ComiC Con, hvor både nuværende og helt nye serier som denne, der først har premiere sidste i september, blev vist frem.
Et kedeligt gæt kunne være at SyFy opdagede at endnu en vampyr serie, hvor fysisk muskel stærke kvinder, som vores heldige Van Helsing/True Blood varulv, spillet af en nedtonet Kelly Overton, ikke fanger publikum, der – helt ærligt – har set nok “horror pjat”, hvor Van Helsing, når hun endelig vågner, starter med at ville til at lede efter en datter, der kunne tænkes at være død her et par år efter at vampyrerne har ædt alle andre mennesker på kloden.
Det kunne naturligvis også være andre årsager til at premiere episoden af Van Helsing, der end ikke har fundet distribution uden for USA endnu, er blevet lækket.
vamp2Vi tillader os dog at tro at der er tale om markedsføring, hvor SyFy tjekker om de er nødt til at ændre på seriens historie.
Som eksempel er det tydeligt at se på billedet her, at markedsføringen nærmest vælger at ignorer den moralske Van Helsing, og i stedet forkuserer på nogle vampyrer, der både er – relativt – nyvaskede og som – åbenbart – ikke har helt så grimme tænder som de andre vampyrer.
Vi har fundet en promo, hvori det fremgår at det såmænd er SyFy der har sluppet første episode. Formodentligt for at se hvordan seerne reagerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.