Van Helsing kommer nok til efteråret

I bedste stil er Van Helsing naturligvis en kvinde i den kommende Syfy version af historien, der – cirka – handler om en vampyrdræber i eb fjern fortid, hvor verden er ved at gå under fordi der er så mange af dem som Kelly Overton skal slå ihjel på mange kreative måder.
vanhelsing.
Hvis du allerede synes du kender det navn, har du ret.
Hun er sidst set i True Blood hvor hun var en af de varulve der fik Alcide Herveaux til at knurre.
Nu ser det ud til at hun har landet sig et nyt job, nemlig som vampyrdræbende Vanessa Helsing, der – naturligvis  er datter af den originale Van Helsing, der – vist nok – ikke er sat navn på endnu.
Det eneste vi ved nu, er at datteren skal – eller vil – efterleve den “legendariske slayer”, der nærmest henleder tankerne på “Buffy”, der dog ikke skulle være inspirationen til denne serie.
1Det eneste andet, der er kendt, er at Jonathan Scarfe, du måske kender fra “Perception”, skal spille “Axel”, der er en “Marine with vamp-fighting experience”.
Dermed kunne serien let tænkes at være lagt i nutiden, i stedet for en fjern fortid.
Christopher Heyerdahl er “Sam”, der er en “vampire survivor”, som du måske kender fra “Hell on Wheels”.
Og da der også er plads til vampyrerne, er Paul Johansson, castet som “vampire leader Dimitri”, mens Tim Guinee – som du måske kender fra “Homeland” – spiller “Flesh”, der er en “vampire foot soldier”, der “clashes” med Vanessa.
Formuleringen “clashes” kunne – igen – betyde alt fra at den seje vampyrdræbende Vanessa Helsing ikke – i første omgang – er klar over at hun er en “slayer“, eller at hun er mere kødelig med “Flesh”. ( og så hentyder poster jo til resurrection ) ( at genopstå, så måske sker der endnu mere ?)
Slutteligt er David Cubitt, som du kunne kende fra “Ray Donovan” med som “John”, der er endnu en “survivor”, hvilket begynder at ligne et “team”, der i den grad skal ud og hugge hovederne af en masse vampyrer.
gammelI den forbindelse er det på sin plads at pointere at end ikke produktions opstarten er kendt endnu.
Dermed er det ret sikkert at serien først kommer – tidligst – til sommer, mere sandsynligt til efteråret, eller til næste vinter.
Det eneste vi ved er at der er tale om 13 episoder af en serie der – forelbøig – hedder “Van Helsing”, som Syfy kommer til at sende.
Syfy produktioner ender – lidt i flæng – på alt fra HBO Nordic, til MTG kanalerne, der eller Netflix, der alle er glade for Syfy serier.
heltSyfy er forøvrigt kendt for at få produceret stort set alle deres serier i Canada, hvilket understreges af at alle de serier har har sendt, der er på vej ind i næste sæson, er i optagelse i Canada.

Og nu hvor “Van Helsing” end ikke er programsat der, går der nok et stykke tid før vi alle kan nyde den seri

Skriv et svar