Under the Dome og Extant fortsætter

Lettere overraskende ser det ud til at CBS, der sender “Under the Dome” og “ Extant” i USA har besluttet sig for at fortsætte disse serier, mod at deres “Reckless” og potentielt “Unforgettable” bliver slukket med udgangspunkt i dårlige seertal.
Forlængelsen af speciel “Extant” er overraskende, da denne serie nærmest ikke fik nogle til at kigge forbi.
Det gik faktisk så dårligt at de endte med at flytte sendetidspunktet for serien, hvilket plejer at være det sidste søm i kisten.
extant640Da de ydermere begyndte at sende to episoder af gangen, skete der heller ikke noget.
Det til trods vælger CBS at fortsætte serien, hvilket ultimativt kunne tænkes at hænge sammen med at serien sælger godt internationalt, ( til blandt andet Amazon, red. ) eller fordi de rent faktisk har skrevet en multi-års kontrakt med Halle Berry.
At “Under the Dome” også fortsætter hænger omvendt direkte sammen med at seertallene har stabiliseret sig i sæson 2, der netop er blevet sendt i USA.
Og at specielt de unge ser ud til at have taget den serie til sig.
Serien er ydermere solgt til Amazon på samme måde som “Extant”.
CBS Entertainment chairman Nina Tassler siger:
-We’re committed to delivering our viewers and advertisers year-round programming with a wide variety of storytelling, starter hun og fortsætter.
-We continue to see summer as a great place for unique concepts, innovative business models and passionate television audiences, slutter hun.
Som nævnt gik det ikke godt for “Reckless”. Faktisk gik det så dårligt at serien nu er gået til den evige serie himmel.
“Unforgettable”, er fortsat uafklaret.
Her lige et par promoer for serierne.Skriv et svar