To der nok ikke kommer videre

Lad det være sagt med det samme. Her et par serier der med stor sandsynlighed nok ikke kommer her til landet.
Ikke at det betyder det store, men der sker faktisk en del blandt de serier, der nærmest med garanti ikke kommer hertil.
hekse.
heks600Tag som eksempel Lifetimes “Witches of East End”.
Her er der tale om en serie, der baserer sig på en bog af Melissa de la Cruz, der mest handler om mænd der – helt tilfældigt – lige tager blusen af og viser store muskler, når fokus ikke lige er på de ledende roller, der har det problem at de er udødelige, og at deres unge døtre – denne gang – stadig ikke ved at de er stærke
Heldigvis for dem der kigger med, tårner problemer sig allerede op i første episode, hvor flere andre hekse kommer til byen, ganske som at der ser ud til at være både onde og gode hekse.
Serien hører – som det fremgår – til i den mere romantiske ende, da det er Lifetime der sender serien.
Omvendt ser det ud til at de har fat i den lange ende, selv om at den store mængde romantik står lidt i vejen for handlingen.
optagelse600
En anden nyhed er canadiske “Played”, der reelt er en kopi af “Graceland”, der jo er blevet forlænge.
Her provokerer politiet – igen – de kriminelle så de dummer sig og vedgår at det er dem der er kriminelle, og at det var dem der gjorde det.
Serien, ser ud til at være af samme kaliber som nu døde “Endgame”, der var rasende godt udtænkt, men som altså ikke var “populær” eller bred nok til at CTV Canada fortsatte serien.
Det kunne omvendt være at “Played” bliver forlænget.
Seertallene ser nemlig ud til at være rigtigt gode, hvilket plejer at være et vink om at serien kunne ende med at fortsætte.
Her et par promoer.

Skriv et svar