TNT satser med Mob City

Selv om at det ikke er til at tro det, skulle den være god nok.
TNT er på vej med “Mob City“, der tager seerne med tilbage til dengang hvor der var gangstere til.
Denne gang er vi på vej til the City of Angels, hvilket er ganske interessant, da vi vist ikke har været i den del af landet når talen falder på gangstere.
Det ser ikke ud til at forhindre serien i at tjekke op på hvordan politiet, gangstere og andre har en masse gode aftaler, der ikke er specielt legale.
Tiden er forresten heller ikke de klassiske 20ere, hvor sprut var forbudt, mens USA stadig var et meget ungt land.
MobCityNu er vi nået frem til 40erne, hvor Los Angeles vrimler med movie stars, “studio heads” og en hulens masse “war heroes”.
Klart opskriften på en masse ballade, der blandt andet kommer til at handle om “the war” mellem korrupte og ikke korrupte politifolk, kriminelle og politikere, der ikke sådan lige er til at sætte i bås.
Midt i det hele finder du Detective Joe Teague, der er ex-Marine, der bliver fanget midt i krigen mellem de gode og de onde, alt imens han prøver på at etablere en ny “Organized Crime Division”.
Denne der styres af Detective Hal Morrison, bliver lettere forundret da Teague bliver bedt om at blackmaile en gangster.
Og på en eller anden måde ender det så meg at betyde at gangstere som Bugsy Siegel og Mickey Cohen, pludselig er med i historien.
Vi har fundet en promo på serien, der har TNT ( US ) premiere den 4 december:
TNT plejer at være gode til at få deres serier rundt på alle deres kanaler i en fart, hvorfor det er realistisk at den kommer her til landet på deres TNT kanal inden jul eller tidligt i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.