Tid til mere Rogue

Selv om at første sæson var et vink med en vognstang om hvor meget der kan gå galt for undercover politi-agenter, der har problemer med detaljer som mit og dit og som – generelt – har enorme problemer på hjemmefronten, ser det ud til at politikvinden inde i Thandie Newton fortsætter ind i sæson 2.
Noget hun gør i serien “Rogue”, der kom som en lyn fra en klar himmel, og som mere eller mindre var sidste års største overraskelse, står i den forbindelse foran premieren på endnu en sæson. ( og som vi endte med at mene var den 3. bedste sidste år på vores top ti liste )
Og hvor det var Marton Csokas, der spillede – noget der ligner – en rigtig gangster med andre problemer i forrige sæson, ser det ud til at Cole Hauser, som du måske kender fra “Pitch Black”, “2 Fast 2 Furious”, “Tears of the Sun” og her på det sidste fra “Olympus Has Fallen” og “A Good Day to Die Hard“, der ser ud til at blive Graces nye problem.
Om det så bliver af erotisk art, eller om der også kommer en masse kriminalitet ind over, er svært at vide.
Sikkert er det dog at serien har fået så stor opmærksomhed og i den grad blev hele Hollywoods darling, at den mentalt dybt ustabile Grace, reelt kan ( bør ) gøre hvad hun vil i sæson 2.
Gracekrøller640Hollywood kigger nærmest med garanti med, ligemeget hvad de finder på.
Handlingen skulle i den forbindelse – efter sigende – kigge på netop Grace Travis evigt voksende problemer, mens hun prøver på at “navigere” i en verden hvor hendes mand ikke længere er, hvilket – forresten – mest af alt er hendes egen skyld, suppleret op med en datter, der fortsat ser ud til at være med i serien ( ifølge IMDB), men som – sikkert – stadig giver moderen store problemer.
Midt i det hele er der så problemerne nede på jobbet.
Det er svært at være dyb dyb dyb undercover, og gøre de samme ting som de kriminelle, der jo både går sent i seng, supplerer op med andre stimulanser en RedBull og som i det hele taget kan kendes på at de totalt ignorerer loven igen og igen.
Midt i dette ser det ud til at den specielle FBI Task Force som Grace Travis både er en del af og som hun agerer “handler” af (?), giver hende netop så mange problemer at det hele må gå endnu mere galt i sæson 2.
Series creator er fortsat Matthew Parkhill, der er EP på denne Engelske/Canadiske serie, der altså kun får premiere i USA.
Nick Hamm og John Morayniss og Michael Rosenberg er også EPs.
Her lige en promo for serien der ser ud til at leve på Amazon Prime og som DVD hos Netflix USA.
Nedenunder finder du en promo for første sæson og et recap så du næsten kan nå at følge med.


Skriv et svar