The Originals er igang

Hvis du ikke allerede har ventet i det uendelige på at “The Originals” startede, er det på tide at gå igang med at glæde dig.
Serien ser nemlig ud til at blive lidt af et hit.
Også selv om at eksperne allerede har pointeret at serien ikke helt fik ligeså mange til at kigge med som den nye sæson af “The Vampire Diaries”.

grl-theOrignalsFor specielt uindviede er “The Originals” et spinn off af netop TVD, hvilket konkret betyder at alle “de gamle”, eller ældre spillere er taget til New Orleans for at hænge ud og søbe i blod og alt det andet, mens “de unge” fortsat er i Mystic Falls, hvor de stadig – næsten – er unge nok til at gå i College, eller hvad det nu lige er de laver.
Tilbage i New Orleans, er der omvendt fest hele tiden, og den charmerende Marcel har i den grad overtaget byen.
Som altid er det nok til at Klaus, der hænger ud i byen, har set sig sur på den nuværende “King of New Orleans”, da han selv vil være konge.
Noget han ser ud til at være på vej til at gøre noget ved.
Desværre ser det også ud til at han skal være far, hvilket igen er en “nyhed” der er blevet omtalt i diverse promoer, og som derfor ikke er en spoiler..
Det er .. derimod..
Næ nej..
Det må du selv finde ud af.
Seriens eneste problem ser ud til at være at den fortsat er lidt forvirret over hvad det er den vil, ganske som at det ser ud til at være svært for produktionen at tillade de – lidt ældre spillere – at være særligt meget ældre end “de originale”, der jo stadig er i Mystic Falls.
Uanset hvad, tyder en del på at serien er på vej ud til resten af verden.
I vores del af verden formodentligt til en MTG kanal, eller deres streamtjeneste.
Så der er vel ikke andet at gøre end at holde øje med nyheden.
Her lige en promo for “The Originals” og “The Vampire Diaries”, der alligevel endte med at starte samtidig med sit Spinn Off.
_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.