The Listener er tilbage

En del kunne tyde på at sommeren er ved at være over os.
Og da sommer som bekendt er lig med en hulens masse nye serier, er der vel ikke andet at gøre end at kigge på hvad der sker.
Mange af disse serier er dog gengangere, som i tilfældet med “The Listener”, der er endnu en Canada serie, der klarer sig relativt flot både i Canada og i USA.
Serien er nået til sæson 5 og “overrasker” lidt da en af hovedrollerne “lige er blevet gravid og har fået et barn”, sådan imellem to sæsoner.
En udvikling der plejer at betyde at den pågældende spiller er på vej ud af serien, eller blot er på vej mod “meget lidt” skærmtid.
I bedste stil, er der derfor kommet et par nye ansigter i “the unit”, behørigt suppleret med endnu mere bestialske mord, og lidt til, som du kan se nede i de par promoer vi har fundet frem, nederst.
toby1Dem der ikke kender serien kan – relativt problemfrit hoppe på her, men da serien findes flere steder som stream, er det måske en overvejelse værd at tjekke den ud fra starten.

Ledende rolle, der fortsat varetages af Craig Olejnik, der kan høre hvad folk tænker, har over de sidste par sæsoner udviklet sig fra at være en lidt kejtet konsulent, til nu nærmest at være manden der “driver” det lille team, der stadig opklarer de særeste mord i hele Canada.
Tjek det hele ud, herunder.

Skriv et svar