The Hundred

Der er stadig ingen dato sat på “The Hundred” premieren.
Serien er dog med stor sandsynlighed tænkt som forårets helt store sats hos CW, der nu prøver en kombination af “Hunger games” og “Revolution”, målrettet de yngste seere.
Historien, der ikke er specielt vigtig følger menneskeheden 97 år efter en nuclear katastrofe, der kunne tænkes at have dræbt kloden.
Ingen ved rigtigt om det er tilfældet, da de mennesker der har overlevet har boet oppe i rummet, og kun derfor har overlevet den katastrofe jorden har været igennem.
Her 97 år senere beslutter lederne af de der space stations sig så for at sende 100 “kriminelle” ned til jorden for at se hvordan tilstanden er, og om det er sikkert for resten at kigge forbi også, hvis de altså ikke lige dør, eller deromkring.
the100Som det fremgår af promoen, der let kunne tænkes blot at være vejledende, er jorden ikke helt hvad de havde gættet på.
Serien er som vi forstår det er fortsat i produktion i Vancouver i Canada, hvor den har været på vej siden før sidste Comic Con, hvor seriens primære spillere kiggede forbi, og viste promoemn du finder nederst.
EP er Elizabeth Craft, Sarah Fain, Jason Rothenberg, Les Morgenstein, mens John Behring og Omar Madha instruerer.
De ledende roller varetages af helt unge spillere der som i tilfældet med Eliza Taylor har trådt hendes barnesko i Australiens soap miljø, eller i som i Marie Avgeropoulos tilfælde er lokalt castet.
Eneste “kendte ansigt” er Isaiah Washington, der var usædvanligt ond – og smart – tilbage i “Bionic Woman”, der hurtigt afgik ved døden.
Moderen til den ledende rolle, spilles af Paige Turco, der reelt er den mest kendte, men ikke så relevant i historien, som vi forstår det.
Der er fortsat ingen konkret dato på hvornår serien starter, men da CW har pænt stor succes med flere “unge” serier, i øjeblikket, der er på vej mod vinterpause, er det pænt sikkert at “The Hundred” kommer på ligeså tidligt som muligt.
Vi gætter på at det er CWs store forårs sats.
Her en promo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.