The Enemy Within endte på Viaplay

Nu kan det godt være at vi ofte skriver om hvad der sker på de store globale tjenester.

Det kan vi ikke løbe fra.

Der er dog specielt en lokal aktør, der stadig tryller.

Denne, Viaplay, må være en “torn i øjet” på specielt HBO Nordic, der – ganske ofte – ikke kan sende serier, der er blevet købt af netop Viaplay, der nu bliver suppleret af Xee, der er YouSees tjeneste, der har købt 2-3 serier som andre derfor ikke kan sende.

The Enemy Within endte på Viaplay - det er der stadig flere fede serier der gør

En udvikling der betyder at – igen  – HBO Nordic, er nødt til at vente pænt længe med at sende “The Walking Dead”, til YouSees kunder har set denne serie gratis.

Som vi hører det på vandrørene betyder det nu at folk deler adgang til YouSee ( konkret Xee ) alene for at kunne se denne serie for tiden.

Nå.

Tilbage på Viaplay, brillerer de i disse dage, med en serie, der – velsagtens – er på vej til at udvikle sig til en “ugens crime”, men som altså startede netop så heldigt at det er værd at følge “Erica Shepherd” i serien, der handler om en “brilliant” men tidligere “CIA operative”, der har været i fængsel de sidste par år, efter at det blev vurderet at hun var en landsforræder.

Det er hun såmænd også.

Omstændighederne er bare slet ikke som hendes – tidligere – kollegaer gik og troede at de er.

Absolut uden at overraske starter serien så der, hvor  FBI Agent Will Keaton skal til at opklare en sag, der – ser ud til – at inkludere den kriminelle som var årsagen til at Erica Shepherd røg ind i et SuperMax.

Som du har gættet skal de to så ellers til at opklare det hele, samtidig med at de godt må se lidt seje ud.

Og det er faktisk her at serien, for alvor sparker.

Castet, der er Jennifer Carpenter ( Dexters lillesøster) i en nærmest totalt udtørret, pergament tynd hud, og et stålsat blik, der får de fleste til at fortryde at de kiggede den vej.

Kvinden spiller med andre ord en hærdet kriminel, der – i den grad – har mærket hvad det vil sige at bo – på ubestemt tid – i et SuperMax.

I hendes tilfælde med glas hele vejen rundt.

Han, FBI Agent Will Keaton spilles af Morris Chestnut, der er pænt overset.

Han tryllede i “V” spildte hans tid i “Rosewood” og nåede næsten at imponere i “Goliath”.

Nu er han tilbage som en – berrettiget – dumt svin i The Enemy Within, hvor – ep2 kommer i aften – vi hurtigt finder ud af om han og formen, er på vej med noget ingen af os gider, eller om NBC, der har produceret til deres egne platforme, gør som de plejer, nemlig at satse gevaldigt på egne formater.

Det var som eksempel NBC der i sin tid “opfandt” “Heroes”, der stadig hører til i den tunge ende af de flestes bevidsthed.

Her en promo for The Enemy Within, hvis du ikke har fået kigget med endnu.

Skriv et svar