The 100 – er ikke helt heldig

Ugens 3. premiere ser desværre ud til at være den svageste.
“The 100” var ellers den vi her på redaktionen havde håbet mest på.
Kombinationen af en “post nuclear” verden, hvor “ingen” har været nede på Jorden i 97 år, og 100 unge mennesker, der – sådan cirka – lige skulle klare alle problemerne for “hele verden”, lød ellers som oplægget til et spændende koncept.
the100Desværre ser det ud til at de 100 forkælede Teenagere, der har boet oppe i himlen på “the Ark” – der er et rumskib med egen tyngdekraft – har mere end svært ved ikke bare slås med hinanden og nyde deres frihed, i stedet for at løse problemerne for “the Ark”, Som de forresten er blevet “smidt ud” af som straf for deres misgerninger.
Ikke overraskende, viser det sig hurtigt at der er “ledere” og “rebeller” blandt de unge, der – tror de – har hele kloden for sig selv.
Serien kaster så ellers clicheer efter seerne.
De unge piger kan ikke vente med at vise deres designer smarte undertøj frem, der får alle andre til at ligne en sæk kartofler.
Heldigvis for handlingen, er der lidt gys inde over.
For vi ved jo alle, hvad der sker når meget unge teenagepiger smider tøjet og går i vandet foran en flok unge mænd.
Stadig.
De unge har jo en mission.
De skal finde et eller andet, der vist nok kan fortælle dem et eller andet.
Det ser dog ud til at være netop så ligegyldigt at selv de medvirkende glemmer det i et manus der ikke rigtigt fungerer og som – i den grad – virker fortabt i en fremmed verden, hvor mutationer, hormoner og regnskov er det eneste vi ser.
Premieren lover dog at der skulle ske mere over de næste par episoder.
De unge er jo netop sendt ned på jorden for at sørge for at resten af menneskeheden – beboerne fra “the Ark” – også kan komme tilbage.
Derfor er en af de første ting der skal tjekkes radioaktivitet og andet.
Senere kunne det – for eksempel – vise sig at der var overlevende fra de mange år med nucleart affald.
Her en promo.

Skriv et svar