Thandie Newton får travlt

En del kunne tyde på at Thandie Newton, der har den ledende role i “Rogue”, troede at hun var færdig med den serie efter sæson to, der netop er blevet sendt i USA og i Canada.
Nu hvor den er blevet forlænget med hele to sæsoner til, ser det ud til at hun har et problem.
Folkene bag HBOs “Westworld” har jo også bemærket hendes mere end overbevisende evner som spiller, der ser ud til langt at overgå det banale faktum at hun såmænd også er en ganske attraktiv kvinde.
Derfor har J.J. Abrams, Jonathan Nolan og Jerry Weintraub, ringet til hende og hyret hende til en af 2015 mest spændende serier, “Westworld”, hvor hun blandt andet skal stå overfor Anthony Hopkins.
Gracekrøller640Bogforlægget der – oprindeligt – er skrevet af Michael Crichton, tilbage i 1973, ser nu ud til at blive til netop den serie, vi alle gik og ventede på.
Og selv om at det ikke er sikkert kunne en del tyde på at Anthony Hopkins overtager Yul Brunners rolle som den onde/defekte robot, der går længere end programmeringen.
Thandie Newton bliver i den forbindelse en “razor-sharp woman with a genius for reading people and a knack for survival”, hvilket ser ud til at betyde at hendes rolle bliver en del større end blot et par episoder.
Maeve Millay, som hun kommer til at spille har “seen-it-all-before”, men bliver det til trods udfordret.
Ud over Anthony Hopkins, kigger Evan Rachel Wood, Ed Harris, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, James Marsden, Kyle Bornheimer og andre forbi.
Og da det er Bad Robots Bryan Burk og Person of Interests Jonathan Nolan der har skrevet piloten, er der vist ingen tvivl om at den nok ender som serie.
Lisa Joy, Kathy Lingg og Athena Wickham fungerer som EPere og andet, hvilket – igen – understreger hvor mange kanoner der er kørt i stilling hos Warner Bros. Television drama, der for uindeviede jo ejer HBO, hvor serien forventes at blive sendt.
Det er – indtil videre uaklaret hvordan pokker Thandie Newton kommer til at klare begge jobs, hvis “Westworld” altså ender med at blive til en serie.
Noget en masse ser ud til at tro på bliver tilfældet.
Alene det at J.J. Abrams og Jerry Weintraub er gået ind i produktionen som chef EPer, er et vink med en vognstang, om at Thandie Newton får rigtigt travlt i 2015 og i 2016, hvor hun – helt sikkert – er med i “Rogue”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.