Syfys The Expanse ser vildt spændende ud

Har du stadig ikke fået læst James S.A. Coreys “Leviathan Wakes” er det vist på tide.
Der går nemlig ikke særligt langt tid før TV serie versionen – som SyFy kalder for “The Expanse” får premiere.
Bevares, der er ingen dato ude endnu. Men nu hvor den første trailer er sluppet, fuld af en veloplagt Thomas Jane, kan der vel ingen tvivl herske om at den snart her premiere.
Historien der – i bogen – foregår omkring 200 år ude i fremtiden, følger Thomas Jane, der er en slags “corporate” detektiv, der er hyret af “firmaet der ejer det hele” til at tjekke op på – læs afskrive – en ung kvinde der “mangler”.
ExpansePlanen er – fra officielt hold – lige at tjekke hvor kvinden er henne, og så ellers se at komme videre i teksten.
Heldigvis for seerne er “detektiven” ikke helt parat til at slutte sagen på et par sekunder, og så ellers ignorere at et eller andet ser ud til at være gået helt galt.
Som en integreret del af den historie kommer vi med ud på en række forladte rumskibe i “the Asteroid Belt” hvor detektiven, der bare hedder Miller, tager os med rundt i området mellem Mars og Jupiter.
Uden at sige for meget byder serien formodentligt på en eller flere “idag ukendte” livsformer, der omvendt ser ud til at være en del af virkeligeheden om cirka 200 år.
Som det fremgår at den promo vi har fundet, er der en del ansigter med som du kender.
Flere maskeret til ukendelighed, mens andre blot er blevet voldsomt meget ældre siden de sidste var med i en film eller serie.
Her promo.
Vi ved ikke hvornår der er premiere, men vi gætter på forår i omegnen af når “Dominion” eller “Defiance” får premiere. ( cirka april ? ) ( kunne få premiere den 8. april.. men det er blot et gæt.

Skriv et svar