Syfy vil sende mere SciFi

Mange ved sikkert ikke at de fleste Sci Fi serier, og “minis” der har Sci Fi som tema kommer fra en og samme broadcaster i USA.
Men det gør de.
Denne broadcaster hedder Syfy.
Og selv om at de har været en del omkring med stadig mere sære serier og derfor har forvirret en del af deres – tidligere – faste seere, skulle den være god nok nu.
Nu vil de igen fokusere på Sci Fi.
Første seriøse sats i den forbindelse bliver en serieversion af en James S.A. Corey bog serie, der bedst kendes som – “Leviathan Wakes” serien.
leviathanDet er en serie, der – sådan cirka – følger en politimand, en meget ung kvinde, og nogle andre, i et “univers” der – mildest talt – er så forskelligt fra det vi kender idag, at det ikke overrasker at handlingen er lagt 200 år frem i tiden og langt ud i universet.
Serien skulle markere at Syfy prøver på at komme tilbage til “deres rødder”, med en serie der kunne få os til at tænke på serier som “Battlestar Galactica”, 2. sæson af “Helix” og kommende ting som “Z Nation”, “12 Monkeys” ( som serie), “Olympus, Dominion” og en “six-episode space opera” der skulle ende med at hedde “Ascension”, der måske bliver sendt samtidig med ( mere ) “Defiance”, “Haven”, “Lost Girl og endelig “Continuum” der allerede er igang.
Syfy president Dave Howe siger:
-The Expanse is epic in scale and scope and promises to be Syfys most ambitious series to date, starter han og fortsætter.
-Bringing this coveted book franchise to television with our partners at Alcon and the Sean Daniel Co. is a giant win for Syfy, reinforcing our overall strategy to produce bold, provocative and compelling sci-fi fantasy stories. The Expanse joins a killer lineup of high-concept, high-quality series, along with recently announced original projects Ascension, 12 Monkeys, the renewal of Helix, and the soon to premiere Dominion, slutter han.
Continuum640Bogserien “Leviathan Wakes”, “Caliban’s War” og endelig “Abaddon’s Gate” er helt sikkert ikke kendt særligt godt uden for hardcore Sci Fi miljøet.
Omvendt ved dem der har læst serien at der er tale om heftig Sci Fi, der i den grad overskrider en god del af “regler” der ellers plejer at være for historier der lander på TV.
Alcon Television Group producerer sammen med Mark Fergus og Hawk Ostby (“Children of Men”, “Iron Man” (1) som EPere og screenwriters, mens Sean Daniel og Jason Brown er supplerende exec producere.
Syfy serier plejer at ende på HBOnordic, Netflix og Canalplus Play, så det er sandsynligt at denne serie også ender på en streamtjeneste i nærheden, kort efter denne serie bliver sendt i USA.
Ganske morsomt er her et sci fi “bogshow” på YouTube der mener at vide at bøgerne ville gøre sig godt som en biograffilm.
Nu kommer den så i stedet som serie.
Nedenunder er der et recap af sommerens hotteste, “Defiance” sæson 2 og lidt om “Continuum” der også kører for tiden.


Skriv et svar