SyFy prøver med en miniserie

Når de mange science fiction fans her om 47 døgn læner sig tilbage og tager hul på 6 timer med en masse folk fra en fjern fortid, ude i en fjern nutid, kan vi andre blot gå og glæde os til at serien – på et eller andet tidspunkt – når vores breddegrader.
Serien, der er en såkaldt mini, på hvad vi gætter ender som 3×2 timers TV, fordelt på 1-2 uger op til jul, følger – vist nok – en flok stolte og udvalgte (super)mennesker ombord på rumskibet “Ascension”, der – igen vist nok – blev bygget engang i 60erne, og som har været på vej mod ? lige siden.
Der er i det hele taget ikke særligt meget fra handlingen de har løftet sløret for.
Sikkert ser det dog ud til at serien er fuld af spillere der nu har været med i netop så meget Sci Fi, at vi er begyndt at tro på at de hører til i den del af miljøet.
Uden at kunne huske det, tror vi her på redaktionen af selv Brian Van Holt, som du måske kender som den skøre ex i “Cougar Town”, har været med i lidt Sci Fi, der det til trods ser ud til at skulle spille overfor Tricia Helfer som du helt sikkert kender fra BSG eller “Battlestar Galactica”.
ascention
For nu blot at nævne et par stykker.
Som vi kan se det i promo, er der mindst 5-10 andre, kendere også vil kune nikke genkendende til.
Der forresten enten en del af dem der bor på “Ascension”, eller også er de ikke, som det fremgår af promo.
Helt sikkert er det dog at der er en masse mennesker på det her rumskib, der har “fløjet” de sidste +50 år, hvilket sådan historiemæssigt, plejer at betyde at de enten har sovet i Cryo eller også er det børnebørnene vi ser?
Uanset banale detaljer som tid, ser ideen – ikke overraskende – ud til at være at skibet er på vej mod en “ny verden” så menneskeheden ikke uddør, hvilket den åbenbart allerede var ved at gøre i 60erne.
Desværre kommer vi – vist nok – ind i historien på et tidspunkt hvor en eller flere er begyndt at dræbe løs af de ombordværende.
Derefter kunne det ende med at komme til at handle om “whodunnit” eller hvorfor hun eller han gjorde det.
med lidt held er det bare for at gøre det hele lidt spændende før de ankommer, eller..
Indtil videre bliver vi alle nødt til at vente til engang i december, hvor SyFy løfter sløret lidt mere for hvad der kommer til at ske i serien.
Blandt de mange andre ubekendte faktorer eller historier ser det ud til at der kommer en sideløbende/samtidig handling nede på jorden, hvor en eller flere ser ud til at have fundet ud af at “nogle” altså endte med at tage afsted tilbage i de der 60ere.
Serien bliver uanset dette en SyFys første markering af at de i 2015 har store planer om at sende en masse “klassiske” Sci Fi serier, der skal markere at denne kanal er på vej tilbage til Sci Fi som vi alle kender denne verden. Typisk i form af BSG eller SGU, for nu blot at nævne et par stykker.
Vi har fundet en enkelt promo, der ikke rigtigt gør os klogere.
Men som alligevel ser ud til at fortælle en smule om hvad der kommer til at ske.

Skriv et svar