Superheldige Queen of the South får en S3

Har du stadig ikke stiftet bekendskab med “Queen of the South” vil rygter vide at S1 netop er landet på Netflix DK.
Det er ret heldigt, da det formodentligt også betyder at S2 ender samme sted.
Har du ikke fulgt med, handler serien om Teresa Mendoza, spillet af Alice Braga, der er en helt almindelig kvinde i Mexico, hvis kæreste – desværre – er “nede” med et af de rigtige Carteller.
Ikke en af dem der hænger folk under broer, men derimod en af dem, der har stærke politiske positioner, samtidig med at de eksporterer tons efter tons af hvad der må siges at være seriens omdrejningspunkt, kokain.
Netop fordi Teresa Mendoza er ven med El Guero bliver hun blandet ind i forretningen, cirka på den mest kedelige måde.
Og selv om at det tager lidt tid, går serien fra en lidt sødsuppe ting, ( sæson 1 ) da der rent faktisk er tale om en serie baseret på en mexicansk telenovela, “La Reina del Sur”, hvor sygt heldige Kate del Castillo ( det nedereste billede ), som du kunne tænkes at kende fra “Weeds” var med, til at blive til en fuldblods historie om rigtige gangstere med rigtige ( totalt sindsyge ) initiationer, som engang langt inde i sæson 2 hvor ( spoiler) Teresa bliver initieret i Bolivia, hvor hun bader i en æterblanding, der er der Cocablade bliver “vasket”, før de ellers naturligt euforiserede blade bliver anderledes mere potente, konkret til det der kendes fra gaden i USA.
Tilbage til den gode nyhed.
Netflix DK har med bare 12 måneders forsinkelse fået fingre i denne heldige serie, som vi gætter på også vil være forsinket med 12 måneder i forhold til sæson 2.
Ikke et problem.
Du skal bare huske at kigge med næste sommer, hvor serien for alvor bliver heldig.
Og nu til den fede nyhed.
Tilbage i USA er sæson 2 sendt på kabel TV stationen USA Network.
Og da Teresa Mendoza, der forresten lige har fået en pænt heftig rolle i “X-Men: The New Mutants”, fordi den produktion har bemærket hende i “Queen of the South”, er det altså ikke en helt ukendt spiller vi har med at gøre.
Derfor var vi et par stykker der blev ret glade da hun sammen med USA Network kunne løfte sløret for den gode nyhed om at serien er blevet forlænget med en S3.
Serien der er EPet af Natalie Chaidez der har EPet “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, “Heroes” og “Hunters” ( slukket efter 1S) og David T. Friendly, er i den forbindelse morsom på flere områder.
Baseret på en mexicansk serie, optaget i og omkring LA med spillere der – primært – er spansktalenede der – ganske morsomt – har haft roller som alt fra jødiske Ex IDF killers i “Ray Donovan” ( Steven Bauer ) der forresten er født i Cuba, eller Peter Gadiot der taler Spansk, men som altså er fra London hvor han er af Hollandsk/Mexikansk afstamning.
Hans funktion er derfor at han “helt forkert” i en historie, hvor stort set alt andet også er “forkert” hvorfor nærmest “perfekte Narcos” – til sammenligning ligner et glamourøst forsøg på at give et indblik i en verden, hvor et flercirfret antal millioner af dollars kan skifte hænder på få sekunder, uden at det betyder andet, end at parten der mister millionerne, blot henter nogle andre.
Vi har fundet promoer frem for både sæson 1 og sæson 2 og en tease for sæson 3, hvor dem der tør ( der er spoilers i det hele ) kan se at Teresa Mendoza går fra at være – næsten – så anorektisk som hun er på hendes billede henne på IMDB til den gangster, der i den grad når Point of No Return i S2.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.