Sørøverne er kommet

Selv om at det er lidt forkert, er det lige før at “Black Sails” ligner en slags dokumentarfilm, hvor der – ind imellem – sker lidt mere end i de fleste virkelighedsnære serier.
Og så alligevel.
For Starz har som altid et par esser oppe i ærmet, der får “Black Sails” til at blive til meget mere, end en omgang dokumentar.
Det ville da også undre, hvis serien ikke var proppet til kanten med unge smukke og eksotiske sørøverinder, voldsomt potente kvinder, der – let kunne forveksles – med et optimistisk miks af Caribiens oprindelige lokal befolkning, og en god klassisk omgang Starz fantasi og masser af blod og slagsmål.
Handlingen har dog en del til fælles med “dokumentarfilmen”, hvis det altså havde været muligt for EP Michael Bay at optage der i 1715.
Dette forstået sådan at piloten bruger meget tid på at pointere at det er svært at være sørøver.
sørøvereDet er tit du ikke bliver betalt ordentligt, og det er tit svært at finde nogle skibe at røve.
Derfor kan kaptajnen “væltes” eller stemmes ud, af en ny potentiel kaptajn, der – grundliggende – lover at den enkelte pirat kommer til at tjene lidt mere.
Heldigvis er det gode skib Behemoth fuld af pirater, intriger og altid på vej mod en ny havn, hvor der er PalmeRom, piger og stærk tobak.
Og selv om at de fleste sørøvere ikke tjener helt så mange guldstykker som de gerne vil, har Captain Flint en plan, der dog ser ud til at kunne blive forpurret af John Silver, de lokale Caribianere, den aspirerende kaptajn eller selveste Captain Charles Vane som du måske kender fra “Shameless”, men som altså nu er en drabelig sørøver.
Serien er som de fleste Starz serier. Fuld af muskelmænd der kæmper på livet løs, kvinder der hele tiden taber blusen og som – ganske som mændende – er sådan lidt beskidte på den smarte og sørøver rigtige måde.
Om det så er en serie for dig, er ikke til at vide.
Serien sendes herhjemme af HBO Nordic, der ser ud til at satse på at få en masse kunder her i 2014.
Der findes fortsat ingen konkrete tal for hvor mange kunder de har hverken her eller i hele Norden.
Netflix har – estimerede – 400.000 kunder – eller op imod 6 procent af seerne – alene her i landet.
Her en promo for serien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.