Sjove Sleepy Hollow

Det lignede ellers en absolut umulig opgave at få historien om “Sleepy Hollow” til at få amerikanerne til at kigge med.
Det ser dog ud til at lykkedes her efter de første par episoder af serien, der totalt overgår alle forgængere.
Og årsagen er vel sagtens simpel.
De to ledende roller, der nu ser ud til at blive til flere, spiller nemlig netop så godt sammen at det er svært at se om det ene sidekick eller den anden, styrer, ganske som at en del tyder på at historien om de fire dødsryttere ( eller deromkring ) og den hovedløse morder med den store økse, faktisk ser ud til at fungere.
Men det der rent faktisk gør hele udfaldet er den omskrivning af den oprindelige “Sleepy Hollow”, der foregik i en fjern og ligegyldig fortid, til idag, hvor kvinder jo bestemmer selv, og en telefon er meget farlig, hvis du lige har sovet i et par hundrede år.
ichabotCrane640Serien tager med andre ord fortidens magi og horror med ind i et moderne billede, hvor det godt nok stadig handler om at opklare politisager.
De fleste er dog omvendt netop så overnaturlige at det ikke rigtigt er til at tro på at de har hold i virkeligheden.
Det har de da vist heller ikke.
De fleste har nemlig også sovet ligeå længe som “Ichabod Crane”, der oprindeligt huggede hovedet af den nu hovedløse rytter med den store økse, mens han lige “opfandt The Tea Party”, som en del af et “job” for General Washington.
Ham på penge sedlerne.
De mange krydt frem og tilbage, der hele tiden insisteret på at mene at der også snart bliver plads til en masse hekse, nu hvor Ichabod Cranes kone var en af slagsen, og søsteren til det primære sidekick, måske også er noget der ligner, kunne let få serien til at leve længere end de fleste måske ellers gik og troede.
Her en promo.
De to absolut uprøvede og ukendte Tom Mison og Nicole Beharie har de ledende roller, som den spidse britte og den brune amerikaner.
Orlando Jones er politichefen/FBI manden der holder styr på de unge spillere samtidig med at han holder handlingen nede på et niveau hvor alle kan følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.