Selfølgelig er den fra Canada

Det er efterhånden ved at være sådan at alt nyt ikke længere kommer fra USA.
Det er dog fortsat dem der sørger for at de “nye” serier bliver til.
Dette fordi de enten køber den til transmission som sommerens “Dark Matter” eller “Killjoys”, eller som i tilfældet “The Romeo Section”, blot leverer filmfolk til produktionen, der for en gangs skyld får lov til at producere en serie til hjemmemarkedet.
romeofrontVi kan dog allerede nu garantere at Canada ikke får lov til at beholde “The Romeo Section” for sig selv.
Dertil er den alt for begavet, alt for heldig ganske som den allerede nu har alt for mange seere.
Der som en masse amerikanere, går og venter på at det her efterår der virkeligt har været et uheldigt et på seriefronten, bliver bedre.
For eksempel fordi der kommer en begavet serie i deres TV.
Som det var muligt at læse i en anmeldelse for leden, er efteråret “dummeste serie med et geni i den ledende rolle”, netop en serie om et geni.
Der stadig er så dum at han intet forstår, og derfor kan se frem til at der kun bliver produceret ganske få episoder.
Seerne har nemlig forstået det hele.
Hvor “The Romeo Section” så ender henne i USA, og måske endda i Europa, vides indtil videre ikke.
Handlingen er omvendt netop så relevant at det burde være et spørsmål om tid, før vi kan opleve denne serie der – har vi læst os frem til – handler om en professor i Hong Kong, der “kører” eller “styrer” en række agenter, der alle er “dybt undercover”, som “Romeoer M/K”, hvor de – primært – skal finde ud af fremtiden for herion og opium produktionen i området.
Konkret hvor meget af den der er på vej til Canada.
chink640I bedste stil mistænker den hjemlige efterretnings tjeneste, der – måske – har ansat ham der styrer “The Romeo Section” for at være en dobbelt eller tripple agent, der enten arbejder for flere andre efterretnings tjenester, karteller eller andet.
Den lokale chef for Canadas DEA, der sikkert hedder noget andet, er personlige venner med vores spion, der kører “The Romeo Section”.
En afdeling som vi end ikke ved om eksisterer offentligt.
Alt sammen noget vi kan opleve, samtidig med at vi er i pulserende Hong Kong, hvor netop narkotika er så stor en forretning at selv politiet er parate til at hjælpe mod betaling.
Alt sammen noget seerne efter sigende bliver introduceret til i piloten, hvor det også ser ud til at der er et generations skifte på vej hos hvad man kunne gætte på var områdets største producent/eksportør af opium og herion, der – naturligvis – også sælger deres ting i Canada.
Vi har blot set nogle få klip, så det er svært at gætte om serien suppleret op med klip mellem Canada og Hong Kong i takt med at Triaderne begynder at fokusere på den del af verden.
Sikkert er det dog at vi – igen allerede i piloten – begynder at fornemme at et par mord hist og her, ikke er noget problem for “The Romeo Section”.
Eller rettere for lederen.
Vi har forresten lige fundet ud af hvorfor serien er så begavet som den en.
Det er manden bag “Intelligence”, Chris Haddock der er creator, executive, producer
Her lige en promo.

Skriv et svar