Sabrina the Teenage Witch kommer igen

Folk der er så gamle at de kan huske den originale “Sabrina the Teenage Witch” serie der blev sendt på TV, for rigtigt mange år siden, kan måske også huske at der var tale om en meget blød og særdeles hyggelige serie, der i den grad var “til hele familien”.
Sådan bliver det på ingen måde med den kommende version som CW er på vej med.
Serien her, eller denne version, er i stedet tænkt som en søster serie til “Riverdale”, der – med lidt godt vilje – kan kaldes for en slags Teenage version af “Twin Peaks”, på et college hvor pigerne er ondere mens alle fyre alle drømmer om at spille baseball.
“Sabrina the Teenage Witch” der i den kommende CW version, formodentligt ender som “The Chilling Adventures of Sabrina”, bliver til forskel fra “originalen” en sort og gennem okkult serie om en teenager, der er halvt heks, halv noget andet og ret meget en teenager.
Serien der – desværre – først kommer engang næste år, skulle efter sigende blive en “horror” og “occult” serie om “witchcraft”, tænk “Rosemary’s Baby” og “The Exorcist”, hvor Sabrina slås med hendes “half-witch”, “half-mortal” status i en verden, hvor hun “står i vejen for det onde”, samtidig med at hun – også – er en – næsten – helt almindelig teenage pige, hvis familie trues at de selvsamme onde kræfter.
Indtil videre er det – i omegnen af – hvad vi ved.
Der bliver tale om en såkaldt “one hour” serie, hvilket betyder at der formodentligt vil blive satset pænt hårdt på den serie.
Alene det at den er planlagt – hvis den overhovedet bliver til noget – til at vare en time, betyder jo som bekednt at den kan få sig eget “slot”, hvor seerne kan finde serien igen og igen. ( på samme tidspunkt)
Vi fik nævnt at projeketet er tænkt som en slags søster serie til netop “Riverdale” – der som vi forstår det – er tilbage i USA i løbet af oktober, og derfor – burde – være til at finde i vores del af verden, kort derefter.
Når CW vælger at lade “Sabrina the Teenage Witch” blive til en sådan søster kunne man formodes at det hænger sammen med at “Riverdale” mangler en del af den “horror” der åbenbart at særdeles populær hos de unge.
Roberto Aguirre-Sacasa, der er chief creative officer hos Archie Comics, der også står bag både “Riverdale” ( tegneserien ) og “Sabrina the Teenage Witch” ( tegneserien ), glæder sig over udviklingen, der giver et langt bedre billede af ( tegneserien ) “Sabrina the Teenage Witch”, der på ingen måde er”den hyggelige serie den endte som på TV”.
Skulle serien bliver til noget, bliver Roberto Aguirre-Sacasa derfor writer og executive producer, på serien der – måske – ender med at hedde “The Chilling Adventures of Sabrina”, for ikke at forvirre fans af originalen.
Lee Toland Krieger, formodes ligeledes at ende som executive producer. Og da han har instrueret en række “Riverdale” episoder, formodes Sabrina serien at komme til at minde en del om “Riverdale”, nu bare med mere horror.
Greg Berlanti, Sarah Schechter, og Jon Goldwater, der alle er EPer på “Riverdale” formodes at følge med over, så de også bliver involveret i “The Chilling Adventures of Sabrina”.
Berlanti Productions der allerede står bag “Riverdale”, ”Legends of Tomorrow”, “Arrow”, “The Flash” og “Supergirl” skulle efter sigende også være på vej med “Black Lightning”, der ligeledes er en kommende CW serie.
Forvent permiere i USA til næste efterår.
Her en promo for originalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.