Sådan jack

Vi er nok et par stykker der har undret os over at Jack Reacher var sådan en lille mand, der – bevares – kunne slås og skyde med både gevær og pistoler.

Men at han nok – alene på højden – ville være blevet kasseret og aldrig ville have kommet ind i militæret, hvor han i følge tegneserien filmene er løftet fra.

Noget Amazon Prime har tænkt lidt over.

Det er sikkert derfor at de har hyret “bøffen” Alan Ritchson, der endda selv er Military brat, og født og opvokset i alverdens Europæiske lande, hvorfor han taler en bunke sprog.

Igen.

Det er ikke hans evne til at tale hverken det ene eller det andet sprog, der landede ham rollen som den tavse kæmpe med de usædvanligt brede skuldre og den meget flade mave ( som han tit viser frem ).

Det er mere at han faktisk er en “sandsynlig” Jack Reacher, og at – forresten – kan smadre lige så mange forbrydere som du og jeg kan tælle til.

Serien er skudt på Sony Venice der – cirka – understreger hvor seriøse de er med produktionen – og så er der en del spillere med fra Jett

Heldigvis er det ikke nødvendigt hele tiden at slås med de onde i den nye Amazon Prime serie, der virker utroligt veloplagt.

Omvendt er det altså også blandt andet Skydance Television og Paramount Television der har produceret serien.

Så de har pænt meget erfaring med at få en ( i princippet ) pænt ligegyldig historie til at spille.

noget Skydance – som eksempel – har gjort med et utal af James Bond film.

Heldigvis er det her ingen film.

Det er derimod en serie, der varer noget der ligner 6 timer hvorfor der er plads til andet end hardcore udvikling i handlingen.

Handlingen er i den forbindelse herligt “svær at forstå” og nu hvor vi her på redaktionen kun har omkring halvdelen af den første sæson, er vi stadig i tvivl om den ender med at gå den ene eller den anden vej.

Det kan du jo selv finde ud af, ved at se med.

Vi håber dog uanset på at serien får lov til at leve, nu hvor Amazon bliver ved med at “prøve på” at lave det næste hit, som alle bare må se, hvorfor de investerer i et abo til denne tjeneste.

Skulle vi mene noget i den forbindelse er det svært ikke at mene at Reacher er Amazons nyeste forsøg på at lave en ny “Jack Ryan” serie, der – denne gang – er lidt heldigere.

Her en promo for serien, der er sluppet i en omgang.