Så er The Expanse snigpremieren oppe over

Noget tyder på at producenten af “The Expanse” har store forhåbninger til den serie.
En serie, der reelt først får premiere midt i december, men som allerede har fået så meget medvind at det er lige før at vi tror at den her serie allerede fra starten af står til en sæson til.
Årsagerne er mange.
Først og fremmest dog at den bagvedliggende historie rent faktisk er netop så spændende at der er noget at bygge på.
Og nu hvor det hele foregår noget der ligner 200 år ude i fremtiden er der ikke meget der ikke kan lade sig gøre.
Med undtagelse af banale detaljer som at trække vejret i Vacum.
Det er kan stadig ikke lade sig gøre ude i fremtiden.
Ellers er det meste muligt.
Herunder Aliens i mange former og farver.
En integreret del af de bøger som serien er skrevet hen over.
Allerede her, har vi den første udfordring.
Som vi husker det, er bog serien netop kommet op på 5 bøger, så hvis TV serien følger bøgerne og lader en sæson dække en bog – hvilket er en meget lang og særdeles indviklet historie, er der allerede fra starten af plads til 5 sæsoner.
Igen.
de4Det kræver jo lidt at seerne falder for spillerne, historien og det faktum at vi her har med noget at gøre der – normalt – ikke fungerer, nemlig hardcore Science Fiction.
I stedet for at beskrive handlingen eller fokusere på de få kendte spillere og mange flere absolut ukendte kollegaer, her en række promoer, der understreger hvor seriøse SyFy kanalen i USA er med den her serie.
I den forbindelse er det vel på sin plads at pointere at SyFy der fortsat ikke ser ud til at have fundet Europæisk distribution til serien, laver den “lille sjove”, med en fremskudt premiere på et utal af platforme, konkret på Syfy On Demand, Syfy.com, the Syfy Now App, Hulu, Amazon, Google Play, Vudu, iTunes, Playstation, Xbox, Facebook og YouTube.
Kan du ikke finde serien der, kunne du tjekket Twitch, Wikia, IGN, IMDb, Good Reads, Crave Online og Roku, der ydermere supplere premiere episoden op med “original content”, der ikke er nærmere forklaret.
Syfy president Dave Howe siger:
-With its cinematic feel, compelling characters, intense action and universal themes, it’s important for Syfy to provide the opportunity for as many people as possible to watch and fall in love with this series, slutter han.
Her lige et par promoer.
Der er en 360 video på deres facebook side, der ikke kan ses med computer, men som dur med mobiltelefon.
Ellers er der her en bunke promoer, der giver et fint indtryk af serien.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.