Så er premiere datoerne på Killjoys og Dark Matter ude

Hvis du var helt vild med “Killjoys” og “Dark Matter“, der er to nye Sci Fi serier, der overraskede i 2015 og som derfor blev forlænget, er her godt nyt.
Datoerne for seriernes anden sæson er netop sluppet.
Og uanfægtet at der er tale om US datoer, mener vi at kunne huske at seriene endog meget hurtigt blev taget op i resten af verden, hvorfor det er pænt sikkert at en streamer i vores ende af verden også snart tager disse serier op.
De konkrete datoer er uanset den 4. juli, hvor “Killjoys” går i luften, mens “Dark Matter” starter et par dage før, konkret den 1. juli.
DarkMartterFolk der ikke kender serierne, kan glæde sig over at “Killjoys” fortsat er en slags “interplanetary bounty hunter” serie, hvor de gode, der ikke er helt pletfri, skal fange “onde”, for både onde og gode kunder.
Sæson 2 skulle kigge på at “Dutch” der spilles af Hannah John-Kamen og “Johnny” spillet af Aaron Ashmore, sammen med “D’avin” spillet af Luke MacFarlane forsøger at finde ud af hvad det er for en hemmelighed Khlyen, spillet af Rob Stewart, har.
Ikke overraskende er det hele stadig vildt farligt, samtidig med at vores helte flyver fra planeter til asteroider, da det jo også er planen at fange nogle onde.
KilljpoysDen lettere overrislede forklaring på hvad der kommer til at ske, dækker over at der faktisk er tale om en pænt hæderlig Sci Fi ting, der hittede pænt hos seerne sidste år, hvorfor serien blev forlænget.
Er du mere til “Dark Matter”, er der om muligt – endnu mere at glæde sig til.
Her er den ledende rolle rumskibet Raza, hvor besætningen har totalt hukommelsestab, hvilket er så udtalt at de end ikke kender deres egne navne.
Derfor hedder de 1-6, suppleret af en enkelt androide, der tydeligvis kan og ved langt mere end besætningen.
Hun var desværre ikke parat til at fortælle os seere særligt meget i første sæson.
Måske er hun det i den kommende sæson, hvor Marc Bendavid, Melissa O’Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland og Roger Cross spiller overfor kvinden/androiden der også er kendt som Zoie Palmer.
En del tyder på at Melanie Liburd, som du bør kunne huske fra “Game of Thrones” er med i den nye sæson.
Det er – naturligvis – totalt uklart hvad der kommer til at ske i sæson to.
Sikkert skulle det dog være at det bliver spændende.
Vi kunne ikke finde en promo for sæson 2 af “Killjoys”

Skriv et svar