Remakes og Spinn Offs

2022 er kun netop lige begyndt, og alligevel føles året allerede som en gentagelse.

Bevares.

Streamerne skal jo tjene nogle penge.

Så hvorfor ikke bare give kunderne indhold fra de laveste hylder.

Som besluttet, hermed opstarten på et år, der – stadig – er underdrejet af Corona, men som altså er igang.

Derfor kan det vel heller ikke undre at Peacock kaster sig ud i et remake af 90er klassikeren “The Fresh Prince of Bel-Air”, der helt tilbage i september 1990, var netop det som Peacock kalder for en “90er sitcom”, baseret på dåselatter, optaget foran et publikum i et studie.

Heldigvis noget TV serie produktion idag er gået væk fra.

Idag er det således kun underholdning der bliver optaget foran et publikum, der så ellers føler, hvad TV publikummet også gerne skulle, på de rigtige tidspunkter. ( jo der er skilte i lofte så publikum ved hvornår de skal grine, klappe og buh’e

Bel Air er ikke på IMDB hvorfor det er ukendt hvem der medvirker. Det har dog ikke forhindret Peacock i at bestille sæson 2 allerede nu

Nyheden, eller remaket, af “The Fresh Prince of Bel-Air”, hedder så ellers “Bel-Air”.

Og selv om at det heller ikke kan overraske fortsætter “Bel-Air” så eller (d)en tradition den ligeledes remakede “4400”, startede op på sidste efterår, nemlig at remake allerede pænt elendige serier, og gøre dem til et produkt af 2020’erne, hvilket – for uindviede – betyder at serien kan sendes i alle klodens hjørner uden så meget som at genere en eneste person ud af 6-7 milliarder mennesker kan blive stødt eller føle sig krænket.

Denne “tandløshed”, blev af anmelderne udråbt til at “4400” var af serietypen “stillborn”, der sagtens kan oversættes til dødsfødt.

Og noget der nok om snakken.

Serien, mistede lynhurtigt alle seerne på The CW hvor den blev sendt, og er nu begravet så langt væk, at det end ikke er muligt at gense den, i USA.

Tilbage hos Peacock, ser håbet dog stadig ud til at være lysegrønt.

Remaket “Bel-Air” er nemlig optaget af alle de “problemer” der er set mange gange før, i alverdens TV highschools, der som bekendt altid er fuld af onde teenage cheeleaders, liderlige unge mænd, og sprut i så ekstremt et omfang, at de lokale spritfabrikker må være inde over som sponsorer.

Denne gang så ellers bare i 90210, æhæm, i “Bel-Air”, der retteligt har postnummer 90049. ( der faktisk er væsentligt dyrere end Beverly hills )

Derfor kan det ikke overraske at de onde cheeleaders nu også er stinkende rige, mens de liderlige unge mænd, kun kører Veyron’s, muskelbiler, eller tunede Supra’er.

Du har gættet det.

Selv trailer, er som du kan se det, netop så fuld af klicheer, at “Bel-Air” allerede virker ufrivilligt morsom, selv om at det hele skam er meget alvorligt.

Modsat sidste gang, er Will, denne gang nemlig en pænt belastet teenager, der kommer fra den fattige del af West Philadelphia, til hyper rige Bel air, efter at han – absolut uforskyldt – har været rodet ind i alt fra væbnede røverier, til drugs og lidt 9mm ballade.

Derfor – må man formode – får han det hurtigt ekstra svært blandt de onde og rige teenage cheeleaders, og de liderlige – men stinkende rige – unge Bel-Air mænd, der – naturligvis kun har to andre ting i hovedet, nemlig fester, sprut og den næste dyre bil, far forærer dem.

NBCUniversal, der står bag Peacock vurderer selv at “Bel-Air” bliver en “Timeless classics”, som alle der har adgang til tjenesten kan se fra engang i februar.

Vi erkender ikke at vide om – rettere hvornår – serien kommer her til landet.

Uanset dette, her en promo, der set herfra understreger at remakes er kommet for at blive i en tid hvor “content” er blevet så vigtigt at det betyder mindre at dem der ser med keder sig ihjel.

Det er sikkert derfor at der allerede er bestilt en sæson 2 af serien.