Remake helvede

Har du ikke fået under neglene at rigtigt mange producenter af TV langt hellere vil prøve med en serie eller en historie der allerede “ved” fungere end at prøve noget nyt, så er dette efterår, og en god del af det kommende TV serie år, et kedeligt billede på at der i de næste mange måneder kommer flere Remakes og Reboots end godt er.
Og at det ser ud til at producenterne af disse serier har regnet sig frem til at der – potentielt – er flere seere til et remake af “Cruel Intentions”, end der er til andre serier, NBC satser med.
Dermed kan folk der venter længe nok – måske – også opleve et “90er fænomen”, der nu kommer på TV.
Alle os der på ingen måde kan huske den film, kan heller ikke huske at filmen – og nu serien – kommer til at følge “Bash” der søn af afdøde der enten bliver mishandlet af en eller flere kvinder.
Eller også er det omvendt og så er der nogle der tager hævn.
Klassisk 90er elendigt.
prison3Som en række eksperter alligevel formoder mange vil lukke op for.
Er det ikke nok, kan du allerede i dette efterår se frem til “Lethal Weapon”, der nu bliver til en serie, der – slavisk – følger den oprindelige hisorie der altså er fra 1987.
En historie der resulterede i vilde 4 film, hvorfor publikum bare må være parate til se mere, vurdere folkene bag dette Reboot.
Endnu længere tilbage, blev folk skræmt af “The Exorcist”.
Den kommer nu også igen.
Filmen der er fra 1973, baseret på en bog fra 71, lover allerede masser af gys og horror, ligesom i de andre 75 remakes af den ide.
Hvis du kan huske en film hvor en ældgammel Liam Neeson, der både var pensioneret og alsheimer, alligevel suser til Europa og smadrer det meste af det kontinent.
Nå,
trainingDen filmserie skal også til at være en TV serie (Taken).
Serien her bliver dog såkaldte prequels, hvorfor det bliver en ung/yngre CIA agent med “licens to kill og lidt til”, der torturerer sig igennem handlingen.
Vil du gerne lidt mere 80er vrøvl, kigger “MacGyver” forbi dette efterår.
Serien der var pænt elendig i 80erne bliver – af alt i verden – EPet af Henry Winkler, der vist selv var en pænt kendt skuespiller i de tidlige 80ere, og som åbenbart sidenhen er blevet EP.
Ordren er givet, og det skulle blive til en masse episoder, der blandt andet følger MacGyver ind i den meget hemlige organisation, der hyrer MacGyver, da han er helt ung.
En relativt ny serie, der dog stadig er død og begravet, er “Prison Break”.
Den kommer naturligvis igen, med andre spillere, og en anden handling.
Eller.
Rygter vil vide at de to brødre fra originalen overvejer at være med igen.
Sker det, kan du sige hej til Wentworth Miller og Dominic Purcell, der vil gentage hvad de gjorde der i 2005.
Synes du fortsat at “Nancy Drew” holder, her snart 10 år siden den var i biografen, er der godt nyt.
Nu er det nemlig blevet tid til “Drew”, der bliver et Remake af filmen, vi erkender end ikke at vide handler om.
Vi har sikkert fundet en promo nederst.
Men bare rolig.
Der er plads til mange flere gentagelser.
Som eksempel kan du snart genopleve “Training Day”, hvor serien starter 15 år efter vi sidst forlod handlingen i filmen af samme navn.
dødelige2Altså er vores unge helt, der opdager de korrupte – og alt det andet – blevet ældre klogere, og med i “an elite squad of the LAPD”, hvor vores sorte ven er blevet ven med en hvid ( Caucasian detective ).
Antoine Fuqua der instruerede filmen, er – måske – på vej tilbage for at lave piloten og eventuelt EP resten af serien.
Mere action bliver det sikkert også til i “24”, der er et Reboot af “24”, der nu bliver til “24”.
Ingen af de gamle gider være med, hvorfor “Straight Outta Compton Corey Hawkins”, har fået rollen som manden der skal redde verden, eller bare LA i løbet af 24 timer.
Der er vist premiere i dette efterår.
Kan du stadig huske “Frequency”, kommer den også igen.
Her er det radioamatør datteren, hvis far der er død, der pludselig hører far over den radio, hun husker hun sad og lyttede på sammen med far.
Denne gang er radio amatør datteren en “detective” der opdager at hun kan tale med hendes døde far over radioen.
En anden ting der er så gammel af alle må have glemt det, er “Time After Time”, der er en film fra 79.
Her er det Kevin Williamson der tidligere har “opfundet” “Dawson’s Creek” og “Vampire Diaries”, der kaster sig ud i at få en gammel film til at ligne en TV serie.
prisonHovedrollen tager H.G. Wells og hans Tidsmaskine sig af.
Og nu hvor vi har rørt ved de der vampyrer, er det slutteligt også blevet tid til et Reboot af en vampyr film serie.
Denne gang går det ud over “The Lost Boys”, hvor Rob Thomas der er manden bag blandt andet “Veronica Mars” og “iZombie”, skulle blive EP.
Serien skulle tage fat i “eksistentielle problemer” som “hvordan er det at være udødelige” og – for eksempel – være ung og vild og blodtørstig i 70 år.
Hver sæson er dog “kun” ti år.
Så vi ser kun hvad der sker hvis serien bliver forlænget mange gange.
Omvendt starter serien i San Francisco i 1967, hvor man kunne gætte på at de unge vampyrer går rundt og bider i hinanden samtidig med der er “the Summer of Love”, som der var der i 67 i SanFran.
Sidste remake – foreløbigt – er “Varsity Blues”, der skulle være en slagst fodboldserie, hvor en masse unge – der senere er blevet meget kendte – var med i.
Serien, er stadig kun på ideplanet.
Flere vurderer dog at den skulle være god nok, der skulle være skrevet et manus, der er lige til at filme, hvis serien får det grønne lys.
Vi har lige slutteligt puttet “Pitch” ind i bunken, hverken et Remake eller et Reboot.
Omvendt gætter vi på at vi ikke er de eneste der sidder med fornemmelsen af at “det her har vi vist nok set en del gange før”.Skriv et svar