Queen of the South er gået i optagelse

Når du om et par måneder kigger på “Queen of the South” er det sidste du tænker på – garanteret – ikke at den her serie startede som en telenovela hos Telemundo i Mexico/Latin Amerika.
Slet ikke nu hvor det er USA Network der tager chancen.
Størrelsen der jo er kendt for serier som “Covert Affairs” og “Burn Notice” og som er aktuel med “Complications”, der vist går i luften torsdag eller fredag.
Tilbage til telenovelaen, “La Reina Del Sur”, så har du sikkert allerede gættet handlingen.
En stakkels gangster og/eller Cartel kone, oplever at hendes gangster/Cartel mand går bort, hvorefter hun må klare udfordringerne selv.
Den originale version, der kørte tilbage i 2011 havde nærmest urimeligt hotte Kate del Castillo i den ledende rolle.
Naturligvis netop så nedtonet og endnu mere neddresset at næsten ingen kunne kvinden der er blandt de mest eftertragtede i Mexico Citys natteliv.
Hun tog – forresten – totalt revence i “Weeds”, hvor der ikke blev sparet på noget, hvorfor diverse piercinger, strategisk placerede tatoveringer, og andet blev luftet indtil hun fik kølle.
US versionen ser ud til at have planer om at bruge Alice Braga.
Hun har såmænd også en pæn karriere bag sig, og har blandt andet været med i film som “Predators”.
Hun kunne også tænkes at blive nedtones som i originalen.
Nu må vi se.
gammelPremieren skulle komme tidligt i 2016, hvor den unge kvinder oplever at brænde inde med en masse af de produkter hendes narko forhandlende kæreste efterlader efter at konkurrenterne skyder hovedet af ham.
Desværre vil de også skyde hende, hvorfor hun flygter til USA.
Herfra prøver hun så på at få det Cartel der er efter hende, “ned med nakken”.
Desværre lærer hun en hulens masse om transport og salg af netop det produkt hendes eks solgte.
Da hun ydermere – på en eller anden måde – har det rigtige efternavn, kommer hun hurtigt i spil som leder af et af de store Carteller syd på.
Ganske morsomt er serien – i den nye version – allerede solgt til Telemundo.
Manus er skrevet af M.A. Fortin og Joshua John Miller (The Final Girls) der kommer til at arbejde sammen med David Friendly (Little Miss Sunshine) og Pancho Mansfield (Damien), der begge er EPer.
Danske Charlotte Sieling har instrueret piloten.
Hun har tidligere instrueret enkelte afsnit af “Wayward Pines”, “Homeland”, “The Americans” og “Graceland”.
Her i landet har hun instrueret “Broen”, “Forbrydelsen” og “Rejseholdet”.
USA president Chris McCumber siger:
-From script to inception, Queen of the South had us hooked, starter han og fortsætter.
-Alice Braga does an outstanding job playing Teresa Mendoza, a determined woman who defies all odds, to not only survive, but to thrive in an unfamiliar world. The novel has been embraced around the globe, and the telenovela broke records – now we’re looking forward to sharing this unique version of her story on USA, slutter han.
Er du mere til aktuelle ting, er USA som pointeret på vej med “Complications” og potentielt langt mere interessante ”Mr. Robot” der blev lækket sidst i maj.
Serien “Colony” som vi end ikke har hørt om, skulle også komme denne sommer. Eventuelt sensommer.
Er det ikke nok kommer “Satisfaction”, “Suits”, “Royal Pains” og “Graceland” i løbet af sommeren.
Der er i den forbindelse lidt snak om at de er på vej med andre serier som Aaron Korsh er på vej med ( arbejdstitel “Falling Water”, skrevet af Henry Bromell (Homeland). Og så er Blake Masters og Gale Anne Hurd på vej med en serieversion af “Shooter”, baseret på og med Mark Wahlberg, Stephen Levinson og Lorenzo di Bonaventura som producere/EPer.
Hvis du spekulerer på hvorfor endnu en “telenovela” er på vej ind på TV, er der vel ikke andet at sige end “Jane the Virgin”, der var blandt de mest sete serier i USA sidste sæson.
Vi kunne ikke lige finde noget relevant fra “La Reina Del Sur”, så her et klip fra en film hvor Kate del Castillo spiller noget i omegnen af en trankønnet i fængsel.
Trist hun ikke er med i den nye version.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.