Premiere weekenden over dem alle

Så er det ellers blevet januar.
Så meget at denne weekend kan kaldes for den første store af slagsen.
En Weekend der forresten begyndte ret godt, med premiere på “Banshee”, der nu er nået til sæson 2.
Serien er som tidligere oplagt som bare pokker, og brillierer med et lille heist og ent heftigt tilbageblik, der både giver et godt billede tilbage, men endnu mere relevant et godt billede på hvad der må formodes at komme til at ske i den nye sæson.
Bedst af alt ( lille spoiler ) så er Job stadig med.
Og selv om at vi ikke har kunne få det bekræftet ser det ud til at alt og alle håbede på mere plads til den transkønnede asiat, der garantere kan klippe håret af enhver kanin.
Desværre var der også premiere på “Bitten”, som vi var et par stykker der havde håbet på ville blive rigtigt spændende.
justified640Det ser den desværre ikke ud til at blive.
Den ledende rolle, der spilles af en kvinde, ser ud til ikke at bryde sig synderligt om de mange medspillere, ganske som hun ikke er specielt vild med at hun jo rent faktisk er en varulv, der iden grad er vild med at stikke snuden i jorden, svælge i blod og kød og alt det andet der må formodes at være en del af et liv som Varulv.
Den ledende rolle ser mere ud til at gå op i at skifte tøj, gå i meget høje sko, og ellers være en succesrig fotograf der nok ikke kan løfte et kamera der vejer mere end få hundrede gram.
Premieren brugte – igen oplagt nok – masser af tid på at introducere et større person galleri, konflikter, der er til at forstå, og – igen – den ledende rolles mangel på interesse i at løbe rundt og være ulv.
Alt i alt et uheldigt anslag, der dog kunne tænkes at blive langt bedre.
Er du til ulve, kommer “Being Human” i US versionen tilbage i denne uge, ganske som “Teen Woolf” havde premiere i ugen der er gået.
Forresten en premiere der hentede flere seere end serien nogen sinde har gjort før.
Åh ja.
Og så er “Justified” tilbage.
Det er vist årets underdrivelse at sige at den serie ikke er helt hysterisk veloplagt.
Sæson 5 starter i hvert fald netop så voldsomt at der ikke er meget andet at gøre end håbe på at der snart er en lokal broadcaster der fristes af seriens utroligt heldige univers.
Flere af de omtale serier, er dog allerede til at få øjnene i.
HBONordic sender flere af dem og som vi husker det har flere af reklamekanaler sendt eller er på vej til at sende en eller flere af de andre serier.
Her lidt promoerSkriv et svar