Pænt heldige Salvation er blevet fornyet

Hvis du var så heldig at kigge med, da CBS i USA sendte “Salvation” denne sommer er det noget at glæde sig over.
Serien, er nemlig blevet fornyet med en sæson 2, så vi alle kan se om det lykkedes for de medvirkendwe at gøre hvad de nu håber på.
Serien, der ser ud til ingen måde at være nået til hverken streamere eller broadcastere, kunne omvendt derfor let tænkes at blive sendt på flowTV, nu hvor serien er blevet forlænget.
Så der hvor du plejer at se CBS serier, som for eksempel den nye Star Trek serie, ( der bliver streamet på Netflix her i landet, red. ), kunne “Salvation” måske ende med at lande.
Har du slet ikke set noget fra serien, følger den en MIT grad student, der – ganske som alle andre – er helt vild fascineret – af en “tech superstar”, der er lige så arrogant som han er smart.
Det er den omtalte grad student også, hvorefter det hele så ellers kokser rundt i en handling der – grundliggende – handler om at redde jorden fra en asteroide der er på vej til at ramme jorden, med såkaldt fatale konsekvenser.
Man kunne derfor være bange for at der her er tale om en meget teknisk serie, hvilket ikke er tilfældet.
De har travlt, så de putter lidt Helium3 ( der ikke eksisterer andre steder end i teorien, red.) og så går det ellers løs.
Heldigvis er alt fra USAs til Ruslands regering meget sure, samtidig med at et utal af agencies og en masse andre, har en horn i siden på hinanden eller nogle helt andre, hvorfor serien går over stok og sten i jagten på en handling, der såmænd slet ikke er så dum endda.
YouTube er som altid din ven, hvor der er promoer for de enkelte episoder, der ser ud til at blive stadig mere “skøre” hvilket må formodes at være årsagen til at serien får en sommer til.
Blandt de medvirkende finder du Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Charlie Rowe, Jacqueline Byers, Rachel Drance og Ian Anthony Dale.
Liz Kruger og Craig Shapiro er showrunners EPere sammen med Kurtzman og Heather Kadin, Stuart Gillard og Peter Lenkov.
CBS, der som pointeret sendte serien i USA, har stadig ikke besluttet sig for om de vil forlænge de andre nye serier, fra denne sommer.
I værste fald kunne det ende med at betyde at det kun er “Salvation” der får lov til at overleve.
Vi har fundet en promo, der understreger at tempo, kvikke bemærkninger og de sædvanlige tag er integreret i denne historie, også.

Skriv et svar