Ny spiller på comedy markedet

En ellers totalt død kanal, TBS, der i USA mest er kendt for at genudsende genudsendelser, har fået en ny chef.
Og selv om at det ikke burde betyde det vilde, har chefen på noget der ligner 12-24 måneder forandret kanalen fra at være en “elendig binge kanal”, til en kanal der sender nye originale serier, der i flere tilfælde aldrig når vores breddegrader.
Eller rettere.
Som kommer her, 6-18 måneder efter de blev sendt i USA.
TBS er nemlig lidt af en søster til TNT der jo har et fast publikum her i landet.
Typisk til TBS serier der sendes på TNT.
Bedst af alt viser det sig nu at en del af de serier TBS får produceret ikke blot er sjove som “Angie Tribeca”, der for længst er nået hertil, de er tit sjovere, hvorfor de nu hitter så meget i USA at de rent faktisk kommer hertil landet tidligere end før.
Serier som “Wrecked” er såmænd også fra TBS og ikke som man fejlagtigt kunne tro en TNT serie. ( som har sendt den serie herhjemme, red.)
Sidste nyt i den forbindelse er “People of Earth” og “The Detour”, der i begge tilfælde også er så morsomme og “sære” at de rent faktisk har fået en masse til at kigge med, hver gang TBS åbner op for en ny serie.
Manden der har fået det hele til at spille hedder Kevin Reilly, der for snart to år siden forlod Fox for at overtage kanalindholdet hos Turner der ejer både TNT og TBS.
Han overtog TBS, og har virkeligt fået vendt den kanal.
For at får det hele til at spille hyrede han en bunke producere, der mere eller mindre fik frie hænder “under ansvar”..
Skaf nogle nye seere, og i må lave noget mere.
Så det gjorde de.
Kanalen er idag blandt de mere populære, bedst understreget af at stort set alle – hvis ikke alle – de serier de sender for tiden allerede er blevet forlænget med nye sæsoner.
Her lidt klip, hvor det sidste er lidt langt.
Det er dog pænt meget værd at vente på.
Vurder selv.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.