Ny Netflix trend serier fra 90erne

De fleste har bemærket at Netflix har været igang med 80erne i et stykke tid.
Om man kan lide de serier det har resulteret i, eller ej er mindre relevant.
Netflix har nemlig planer om at fortsætte med den trend.
Nu er det bare nået til 90erne, hvorfor vi tidligt i 2018 kan se frem til “Everything Sucks!”, der er en “direct 2 series”, hvilket betyder at Netflix har læst manus og derefter købt ti episoder.
Årsagen er formodentligt at folkene bag serien, der bliver sådan en slags taber serie, har så meget i baggagen at det nærmest ville være dumt ikke bare at købe hvad de vil sælge.
Indtil videre er der dog ikke sluppet meget ud om hvad det er Netflix køber med “Everything Sucks!”.
Det skulle dog være en “quirky, funny coming of age” historie, der følger to forskellige grupper af såkaldte “high school misfits”.
Den ene gruppe er en såkaldt A/V klub, som vi gætter på at er en klub der ser videofilm (?) mens den anden er en “Drama klub”, som vi gætter på læser poetiske bøger, der i 1996 i Oregon.
Blandt de medvirkende er Peyton Kennedy (kendt fra American Fable, The Captive) og Jahi Winston (kendt fra The New Edition Story)
Blandt de studerende er Kate Messner og Luke O’Neil, med Patch Darragh (kendt fra Sully, Boardwalk Empire) og Claudine Nako (kendt fra Grimm), som deres forældre.
Sydney Sweeney (kendt fra “Emaline”), Elijah Stevenson (kendt fra “Oliver”), Quinn Liebling (kendt fra “Tyler”) og Rio Mangini (kendt fra “McQuaid”) skulle også være på rollelisten.
Som du kunne tænkes at have gættet er der tale om en “dramedy”, der er en slags dramatiseret komedie, som Ben York Jones (kendt for “Like Crazy”, “Newness”) og Michael Mohan (kendt for “Save the Date”, “Pink Grapefruit”), er Creators på.
De kommer begge til at fungere som executive producers, mens Mohan kommer til at instruere.
Der skulle dog blive plads til at Ry Russo-Young også kommer til at instruere et par episoder, ganske som Jeff Pinkner (kendt for “Lost”, “Fringe”), Scott Rosenberg (kendt for “October Road”, “Life on Mars” ( UK eller US versionen ?), Josh Appelbaum (kendt for “Alias”, “October Road”) og endelig André Nemec (kendt for “Alias”, “October Road”) også instruerer.
“Everything Sucks!” forventes at få premiere engang i 2018 og kunne let tænkes at være en del af en større pakke, hvor en masse “90er serier” kommer.
EPerne Jones og Mohan siger:
-Some of our favorite shows of all time – “The Wonder Years”, “Happy Days”, “That 70s Show”, “Freaks and Geeks” – looked back at bygone eras with 20 years of hindsight. We think this is a great time to take a look back at high school and relive the fashion, music, and attitudes of the mid-’90’s the way we remember it. Not sensationalized, not watered down; but desperate, heartfelt, awkward, and exciting, starter de og bliver suppleret af Cindy Holland, Vice President, Original Content for Netflix.
Hun forklarer:
-We’re looking forward to spending some time back in the ‘90s, starter hun og fortsætter.
-Whether you were in A/V, drama, sports or band, we think everyone will find something to relate to in this coming of age story about the one thing that sucks above everything else – high school, slutter hun.
Af andre nye/kommende Netflix serier, kan nævnes “The Haunting of Hill House”, der er en 10 episode serie, som Amblin TV og Paramount TV står bag.
Mike Flanagan, Trevor Macy, Justin Falvey og Darryl Frank er Executive Producers.
Handlingen skulle ligge sig op af “Ouija: Origin of Evil” og “Hush” og “Gerald’s Game”, der alle var sådanne nogle uhyggelige familie film.
Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Kate Siegel er bekræftet som medvirkende.
Og så er New Pictures på vej med en “untitled eight-episode series” som Hania Elkington og Simon Duric skriver for New Pictures.
Den bliver optaget i England og i Norge. Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls bliver EPs og Pattinson, Pyke og Grylls kommer hver til at instruere et par episoder.
Se nederst en promo for New Pictures serien “Missing”, der blev til to sæsoner til BBC One og Starz.
De skulle være på vej med “Rellik” til BBC One og Cinemax, suppleret af et “supernatural drama” “Requiem” ligeledes til BBC One.
Og nu også en serie til Netflix.
Slutteligt ser det også ud til at The Coen Brothers nu prøver Netflix af.
Her er det tale om en “Western”, der kommer til at hedde “The Ballad of Buster Scruggs”, der kommer i 2018 som en serie udtænkt og instrueret af Joel og Ethan Coen.
Selv om at der bliver tale om en serie, bliver der – også (?) – tale om “six tales about the American frontier”.
Det eneste der er kendt er at Tim Blake Nelson kommer til at medvirke som “Buster”.
Her lige en promo for en tidligere New Pictures, der ligner noget vi har overset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.