Når det virkeligt skal være heldigt – Legacies

I erkendelse af at vi sikkert er et par stykker her på siderne, der på ingen måde burde kigge på “forvirrede” Teenage TV serier, er her lige et indspark.
Jeg ved godt hvorfor du går det ( altså hvis du ikke lige er i målgruppen).
Det er naturligvis fordi det – kort og godt – er sygt godt skrevet TV.

Her på redaktionen har vi lige tævet og igennem piloten, der – ganske enkelt – tænder på alle cylindre.

Igen.
Der bliver spillet gevaldigt meget på teenage siden.
Det er så lige det vi skal se bort fra.
Handlingen, der – oplagt – nok er hentet i den nærmeste slikbutik, starter et eller andet sted efter at det forrige spin off af “The Vampire Diaries” døde.
Det er lige før at vi har glemt mellemspillet, der – ellers – var kravlet godt op i tyverne, i takt med at de ledende roller var så langt oppe i 30erne, at selv den mest opiat tunge teenager, ikke kunne forestille sig at de ledende spillere, der – forresten – nu – stort set – alle er fædre eller mødre til teenage piger, der allerede i piloten er nødt til at ty til endog meget korte mini skirts, ekstremt stramme T shirts eller andet, for blot at minde en smule om teenagere i piloten.
CW ser ud til at trylle igen - spin Off af et spin off og det fungerer - piloten rox

Heldigvis er der en – potentielt – meget ond fyr der allerede i piloten fanger vores hovedrolles interesse.
Igen.
Han er vist nok meget ond, så det er jo bare at komme igang.
Og netop sådan er den er – helt nye – serie “Legacies”, der for en gangs skyld ender på HBO Nordic, i samme døgn som den kører på CW i USA.
Det betyder – typisk – to ting.
Dem der bestemmer har set flere episoder og “er sikre på” at den kommer til at hitte, og dem der bestemmer her i landet – henne på HBO Nordic – har også set et par episoder og er enige.

Derfor tillader vi os at kalde en skovl for en spade.
“Legacies” piloten ligner rent faktisk et hit.

Den – piloten – ikke serien, ser ud til at have nok “historie” til at bygge en – bare nogenlunde – realistisk historie op, der – sådan cirka- skal findes i en verden, hvor en stor bunke teenagere er hekse, varulve og vampyrer.

Vores hovedrolle er – naturligvis – det hele, og så også lige en “hybrid” oveni, hvilket vi ellers kun har set i det forrige spin off og i “Underworld”, hvor magien efterhånden mest er hvor meget de kan retouchere den ledende rolle, samt placere andre kroppe – specielt overkroppe – i de fleste scener.
CW ser ud til at trylle igen - spin Off af et spin off og det fungerer - piloten rox
Folk der anmelder TV serier, plejer at komme med et kort referat af selve handlingen.
Det er lidt svært her.
Du bliver ganske enkelt nødt til selv at opleve de absolut uforståelige forklaringer, de mærkelige teenage problemer som piloten stinker af, suppleret med verdens mest sindsyge “sparring” mellem hovedrollen og skolen for svært belastede vampyrer, varulve og hekses forstander, der har som fundats at de her unge teenagere, der lige skal lære at opføre sig ordentligt før de kan blive sluset ud i samfundet, skolen, skolen.
CW ser ud til at trylle igen - spin Off af et spin off og det fungerer - piloten rox

Nå men aftalen ser ud til at være at vores ledende rolle der – alene – som heks, vampyr eller latent varulv – ikke at forglemme hybrid – kan rive forstanderen i små stykker.
Deres aftale er dog at den 42kilo tunge unge kvinde ikke må bruges hendes kræfter (?), hvorfor forstanderen der vejer 3-4 gange så meget er “stærkere end hende”.

Igen.
Lad nu være med at tage virkeligheden med ind når du streamer piloten.
Visuelt får den alt DK drama til at ligne amatørarbejde, hvor – bevares – bruger store lamper – de har bare ikke forstået at bruge dem, suppleret med fede og lækre billeder af uendeligt smukke – meget unge og let påklædte – skuespillere, der elsker at optræde.
Som vi skrev det.
Drop virkeligheden og nyd at der bliver produceres så cremet og ( rent faktisk – godt gennemtænkt indhold, der – bevares – måske er super eskapistisk.
Igen.
CW ser ud til at trylle igen - spin Off af et spin off og det fungerer - piloten rox
Det handler heldigvis ikke om et par helgamle spilere der skal ligne nogle der “kun” er i 50erne, der prøver at få den op og stå igen, som dengang de var i 20erner. (DK drama udvikler på 25. år stadig ingen unge spillere under 35 år ?)

Her lige en promo for episode 2.
Det ville være meget smart ikke at se med, hvis du fortsat har piloten til gode.
Forresten, hvis du er til det visuelle look vi – alle – husker fra både TVD og efterfølgeren, ser det ud til at de – endelig – har fyret den flok der stod for det ellers heldige Nordic Noir look, bare med noget power i farver og lys, og hyret nogle der – mere – er til power og lys og højt modlys.
Her på redaktionen er vi positive.

Skriv et svar