Metal Hurlant Chronicles spøger igen

Selv om at der ikke rigtigt findes noget der ved hvornår der rent faktisk er premiere på sæson 2 af “Metal Hurlant Chronicles“, er de begyndt at skrive om serien i Frankrig. Her skulle serien få premiere på France 4, “snart”.
Der sender de til gengæld serien “som den er planlagt”, hvilket kunne betyde at de først (gen)sender 1. sæsons 6 episoder, og derefter begynder på de næste seks episoder, ( sæson 2, red. ).
metal1Episoder der hedder: “Whiskey in the Jar”, “The Endomorphe”, “Loyal Khondor”, “Second Chance”, “Second Son” og endelig “Back to Reality”.
Nu ser du dem sikkert ikke på France 4, hvor den ellers franskproducerede serie vil blive sendt læbe-synkroniseret til fint fransk, selv om at den er indspillet på engelsk.
Bevares, i Frankring, men sådan er der så meget.
Serien når nemlig kun sæson 2, fordi SyFy Channel er gået ind i produktionen.
Hvor den så når hen derfra, er svært at spå om.
Men da SyFy rent faktisk ejes af Warner, der – jo også lige – ejer HBO, kunne det let tænkes at den ryger ind i bunken af serier, som – for eksempel – HBONordic tilbyder.
Det er dog fortsat absolut uaklaret.
Ganske som premiere datoen også er.
Her et par promoer der understreger at serien er voldsomt spændende, og at kombinationen med hardcore SciFi og en masse supernatural og andet, rent faktisk fungerer.
Som en bonusinformation, er serien fortsat optaget og finansieret i Frankrig af EU penge.
Hviklet kunne tænkes at være årsagen til at der ikke bliver taget specielt meget hensyn til – for eksempel – unge kvindelige seere.

Skriv et svar