Metal Hurlan Chronicles får en sæson til

Den voldsomt sære – vist nok rent franske serie – “Metal Hurlan Chronicles”, der tilbage i 2012 havde premiere på første sæson, ser nu ud til at være nået til USA.
Årsagen er oplagt nok at den engelsk talende serie – der ikke rigtigt er sendt andre steder end i Belgien og i Frankrig – og måske på web – nu er blevet solgt til USA, der efterfølgende har planer om at sælge/distribuere serien rundt i verden.
metal1
Første sæson, der – ganske som sæson 2 – er optaget i Bucharest, Rumænien, bliver sendt af SyFy Channel, som en samlet “sæson”, der består af de første 6 episoder, der oprindeligt var den første sæson, og anden sæson, der nu bliver til “anden del af første sæson”.
“Metal Hurlan Chronicles” er til forskel fra “konventionelle” US Sci Fi serier, hardcore Sci Fi, hvilket betyder at der er nye spillere med i hver episode. Væsentligt mindre budget end du måske er vant til, og langt mere “kantede” handlinger, der – i første sæson – krævede at du holdt tungen lige i munden, hvis ambitionen var at forstå handlingen.
Det er med andre ord tale om en “svær serie”, der fortsat baserer sig på de originale forlæg, der er er en fransk tegneserie fra 1981, eller deromkring.
Salget af sæson 2 ser ud til at have givet plads til et par internationalt kendte navne, som holdet bag produktionen nu endelig havde råd til at købe.
Desværre er de blevet en del “ældre”, hvorfor navne som James Marsters og Rutger Hauer måske var “heldige” i de tidlige 80ere.
Men som idag altså er navne på pænt gamle herrer.
Igen.
Første sæson viste det til trods at serien bestemt er værd at tjekke ud.
Af andre navne er Michael Jai White og Joe Flanigan, der begge har et langt katalog af film bag sig.
Blandt de historier du kan se frem til er pro-clone Rachel, der har besluttet sig for at gøre livet på “the Clone Club” til er helvede.
Om det så er for klonerne selv, eller dem der står bag dem er lettere upræcist.
Her lige et par promoer.

Skriv et svar