McG instruerer Shadowhunters

Hvis du kan huske filmen som alle elskede men som ingen gik ind og så i biografen – ”Mortal Instruments” – så er den på vej til at blive til en serie, der kommer til at hedde Shadowhunters.
Og da den er baseret på Cassandra Clares YA fantasy bogserie, burde der være en masse at tage fat i.
Eneste lidt kedelige detalje er at det er ABC Family der har købt retten til at filmatisere bøgerne, hvorfor det hele nok lidt mere hyggeligt og teenageagtigt end godt er.
De har dog netop løftet sløret for at de har hyret McG ind til piloten, hvilket betyder at der kommer en hulens masse gang i piloten.
Om dette tempo så følger med ind i serien der følger den 18 årige Clary Fray, der på hendes fødselsdag finder ud af at hun er en af de mange “Shadowhunters” der er en slags “human-angel hybrid”, der fanger dæmoner, og som er ret god til det.
Som i filmen må vi dog forvente at det giver en masse problemer for den moderne unge kvinde, der jo ikke lige vidste at hun vil blive til sådan en “Shadowhunter” den dag hun fyldte 18.
Om mor så også holder det hele hemmeligt i serien, finder du først ud af når rammer en skærm i nærheden af dig enten til efteråret eller engang næste år.
de2MortalInstrumentsDer er i den forbindelse sluppet lidt om handlingen, der jo også kan findes i bøgerne, hvorfor det kunne tænkes at serien starter der hvor moderen Jocelyn er blevet kidnappet.
Noget der åbenbart tænder hendes “Shadowhunter” gen, som hun hurtigt begynder at udvikle på sammen med Jace der også er Shadowhunter, og Simon der er hendes bedste ven.
Bedst af alt kommer den unge kvinde i løbet af ganske kort tid til at leve i en verden fuld af faeries, warlocks, vampires og werewolves, som hun nu kan se, fordi hun selv er blevet en “Shadowhunter”.
Det ser ud til at det bliver Constantin Film, der kommer til at producere.
Og da de skulle gå i optagelse i løbet af Maj i Toronto, kunne serien rent faktisk godt tænkes at blive sendt så tidligt som i den sene sommer på ABC Family i USA.
Sker det, kan den nå vores lokale efterår, da enhver TV station med respekt for sig selv da ville elske at kunne sende en YA serie i den bedste sendetid, hvis seertallene altså er gode i USA.
Hvis du ikke kender McG, har han produceret og instrueret en god del af de 73 “Nikita” episoder han producerede, de 81 episoder af “Chuck” og endelig de 24 episoder af “Human Target” han også lige nåede at producere.
Da vi ingen billeder har, eller blot kender til navnet på en eneste af de medvirkende får du lige her promoen for “Human Target” som McG instruerede, samt trailer for filmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.