Masser af Sci Fi nyt

Hvis du er til Sci Fi bliver 2015 formodentligt et rigtigt godt år for dig.
Her vil du nemlig kunne finde en række nye SciFi serier der end ikke er annoneret endnu.
Årsagen til de mange nye serier, er at SyFy kanalen, der har der med at lade serierne ende på – blandt andet – HBONordic, mindst er på vej med to helt – indtil videre – ukendte serier.
darkMatterDen første “Dark Matter” er dog netop faldet helt og endeligt på plads.
Derfor er der allerede nu premiere dato ( sådan cirka ) på den serie.
Serien får nemlig premiere til sommer på SyFy, hvilket burde betyde en sensommer premiere på HBO her i landet.
Og tjek lige.
Melissa O’Niel, fra “Les Misrable” er med, Marc Bendavid fra “Bitten” er med, ganske som “Anthony Lemke” fra “The Good With” er med.
Alex Mallari Jr. fra “Robocop” og endelig Jodelle Ferland fra “Twilight” kigger forbi.
Og nu hvor Zoie Palmer fra “Lost Girl” er bekræftet går produktionen altså igang, men forventet premiere til næste sommer.
Creator er Joseph Mallozzi og Paul Mullie, der tidligere var executive producers og writers på alt der hed noget med “Stargate”, ganske som de har udviklet “Lost Girl”, “XIII” og lidt til.
Nu kaster de sig så over en “graphic novel”, der hedder “Dark Matter” som Mallozzi og Mullie står bag.
Handlingen foregår på et forladt “spaceship” der vågner efter “stasis” hvor hele crew vågner op uden at kunne huske noget.
Herunder hvem de er og hvorfor.
Desværre er der masser af problemer at tage hånd om, hvorfor dramaet nærmest er startet før de kære medvirkende spillere vågner.
Producent er Prodigy Pictures, der tidligere har udviklet “Lost Girl”, “XIII” ( både serie og film).
Festen stopper dog ikke der.
killjoy640Temple Street Productions – som ellers er kendt for “Orphan Black” – er nemlig på vej med en endnu mere hemmelig serie.
En serie der det til trods også skulle være på vej mod Syfy og Canadiske Space.
Her er cast ved at være en gammel nyhed fra sidste sensommer.
Men at Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore og Luke MacFarlane Will bliver de ledende roller i “Killjoys” er såmænd rigtigt interessant.
Her handler det nemlig også om folk der flyver rundt i et rumskib.
Her er det bare “interplanetary bounty hunters”, der let kunne tænkes at minde en smule om folkene fra “Serenity/Firefly” serien/filmen.
Disse “bounty hunters” har så ellers sværget en “ed” der handler om at de er “impartial” uanset hvem der modtager en af de dødsdomme som de eksekverer.
Svært da der blandt andet er en “multi-planetary war” igang der hvor de arbejder, og at dem der giver vores glade “interplanetary bounty hunters”, der altså har retten til at slå ihjel, ikke ser ud til at have problemer med at tage parti.
Uanset hvad skulle “Killjoys” blive både sjov og spændende da Temple Street Productions netop er kendt for at lave nogle ret fede serier.
Hannah John-Kamen er stadig ganske ung og uprøvet, men har da været med i en West End musical “Viva Forever”, mens Aaron Ashmore er kendt fra “Warehouse 13”. Luke Macfarlane kunne du kende fra “Brothers and Sisters”, som vi erkender ikke at kende.
Michelle Lovretta, der er creator på Lost Girl bliver writer og showrunner, på serien der beskrives som Chris Grismer (Vampire Diaries) har instrueret piloten på.
Serien skulle ende som en 10 episodes serie, hvor hvert afsnit bliver på en time.
Og nu hvor der lige er sluppet en nu promo for “Bitten” er der vel ikke andet at gøre end at håbe på at det snart bliver februar.

Skriv et svar