Marts ligner allerede en succes

Her om et stykke tid, når vejret bliver en smule varmere, kommer der et par helt nye serier, der i den grad ser ud til at blive fede.
Den første, som vi tidligere har omtalt er “The 100”, der – sådan cirka – handler om jorden 97 år efter at den er gået ned. Måske noget med nucleare bomnber, eller i hvert fald deromkring.
På en eller anden måde nåede menneskeheden lige at bygge et enkelt rumstation, hvor nogle få – amerikanere – har overlevet i et stykke tid.
crisesDesværre er der ikke så meget luft tilbage, hvorfor det nu er på tide at smide nogle uheldige ud af stationen, og ned på jorden.
Heldigvis er det hele ikke så umuligt – i første omgang – da de unge ankommer til jorden.
Det skal dog hurtigt vise sig at der er en masse problemer, der ikke er helt fede.
Herunder at “de ikke er alene”.
Hvem de andre er, og hvorfor de garanteret er onde, kan du finde ud af, fra engang midt i marts.
thew100Er du mere til “conspiracy”, er “Crisis” et godt bud på en kommende NBC serie, der plejer at satse hårdt med vel producerede serier, der – som regel – kommer til vores del af verden, forudsat de hitter på hjemmemarkedet.
Det kunne “Crisis” let se ud til at ende med at gøre, nu hvor det er de små søde børn af astofysikere, folk med koderne til bomberne og andre der bliver kidnappet – sådan cirka – i starten.
Kort derefter kigger Game of Thrones forbi.
Og så er foråret helt sikkert på plads.
Her et par promoer.

Skriv et svar