Magi er noget farligt noget

I hvert fald henne på SyFy kanalen i USA.
Hvis du stadig kan huske film som “Harry Potter”, og andre “serier” der handler om magi, er her godt nyt.
SyFy har netop besluttet sig for at konvertere piloten til “Magicians” til en fuld serie.
Det betyder at vi på et tidspunkt – sikkert først sent 2015 eller næste år, kan se Lev Grossmans bestseller som TV serie.
En serie der over 12 episoder følger Jason Ralph (fra “A Most Violent Year”) der spiller Quentin Coldwater.
Han er en “brilliant grad student”, der søger optagelse på “The Brakebills College for Magical Pedagogy”, der er et meget hemmeligt upstate New York universitet, der er specialiseret i magi.
Hvad Quentin Coldwater og seerne ikke lige vidste er at magi er overalt og særdeles konkret.
Værst af alt er magi ikke helt ufarligt, hvilket er noget at det første Quentin Coldwater oplever efter at han starter på “ The Brakebills College for Magical Pedagogy”.
themagiciansLand
Magi er faktisk så farligt at det i værste fald kan ende med at blive farligt for hele menneskeheden.
Heldigvis er Stella Maeve (“Chicago P.D.”), Hale Appleman (“Teeth”), og Arjun Gupta (“Nurse Jackie”) alle med inde over.
Og selv om at det kunne tænkes at blive Summer Bishil (“Towelhead”) der klarer problemerne, er det uanset hvad – endelig – en serie om magi, der – måske – kunne bliver lidt “supernatural”, mens som må formodes at minde – mindst en smule – om Harry Potter, som TV serie.
Mike Cahill (“I Origins”) der instruerede piloten er med andre ord manden der sørgede for at serien ender på SyFy.
Dave Howe, fra SyFy siger:
-The Magicians pilot beautifully delivers a world filled with wonder, fantasy and intrigue, starter han og fortsætter.
-We can’t wait to delve deeper into the lives of Quentin and his college friends, as they struggle with the enormity of their burgeoning powers –and unleash them upon the world, slutter han.
Serien, der rent faktisk næsten blev til virkelighed tilbage i 2011, hvor der også blev produceret en pilot, er i den forbindelse et “remake” af det manus, nu bare opdateret og med nye og yngre spillere, som vi forstår det.
Manden bag bøgerne Lev Grossman, siger:
-Ever since The Magicians was published I’ve wanted to see this story on screen, starter han of fortsætter.
-The people, the school, the other worlds, the magic. I’m so thrilled that it’s finally happening, and I’m beyond thrilled that we found the right people to do it, slutter han.
Produktionsselskabet der hedder “London”, fik – nærmest samtidig – en FX pilot igennem, som “John Singleton” kommer til at står bag.
Denne hedder “Snowfall” og er – som vi forstår det den længe “kokain” serie ( blandt andet kendt som Cocaine Cowboys som både HBO og Showtime har været inde over, red. ), der foregår i perioden før kokain i USA blev syntetisk, og langt farligere.
Tilbage på SyFy har de nu et pænt katalog på vej, der inkluderer “The Expanse”, “Childhood’s End”, “Hunters”, “Krypton” og endelig “Incorporated”.
Der er oplagt nok ingen billeder ude af noget some helst endnu.

Skriv et svar