Lidt fremtidsmusik

Om en del måneder kan du glæde dig til at se at a “six-person crew on a derelict spaceship” der vågner op, blot for at finde ud af at de har et problem.
For eksempel at det der rumskib ikke gør hvad det skal, og bestemt ikke fungerer som dem ombord håbede på.
Det er udgangspunktet for “Dark Matter”, der er en kommende serie som amerikanske SyFy netop har investeret i.
Serien, der produceres af Prodigy Pictures, der også står bag “Lost Girl” og “Transporter the series”, er dermed på vej med endnu en serie der kunne blive et hit.
Der er desværre ikke sluppet meget ud om handlingen i “Dark Matter”. Andet end at de seks ombord har glemt alt, har “the cargo bay” fuld af våben og at der er programmeret en destination ind i skibets computer.
Planen er at det bliver Joseph Mallozzi og Paul Mullie der får serien ind i dit TV.
Dem kender du som mændene bag Stargate serien og filmene.
SyFy er ydermere på vej med “Ascension” hvor BSGs Tricia Helfer også ser ud til at få 13 episoder, ganske som “Dark Matter” får i første omgang.
Ellers er “Real Humans” på vej.
ascension640Desværre i første omgang mest til Xbox netværket, men da engelske Channel 4 skulle have brændt sig varm på serien, der er et remake af en svensk serie kunne den tænkes at ende på SVT, der jo blot er et klik væk for de fleste også sender den.
Serien, som amerikanske AMC producerer for sig selv og “the Xbox The cable network” – via et UK selskab – starter ud som en otte episoders serier, som Sam Vincent og Jonathan Brackley (der har skrevet “Spooks”) er på vej til at skrive.
Forlægget er som pointeret svenske “Äkta människor”, som vi har fundet en promo for nederst.
Reel producent ser ud til at blive Kudos, der blandt andet har produceret så fede ting som ”Utopia” og “Hunted”, og som nu prøver med dette svenske forlæg.
Der er intet ude om hvornår den lander i USA, i England eller på Xbox.
Altså ud over at det bliver i 2015.
AMC der står bag serien i USA, er ydermere på vej med “a Walking Dead companion series”, der lader vente på sig, ganske som de også skulle være på vej med en martial arts drama “Badlands”, der forventes programsat sent 2015 eller måske endda først i 2016.
Lidt som DirectTVs “Kingdom”, der som tidligere pointeret er blevet forlænget med hele to sæsoner. ( vi skrev først en fordi vi ikke troede på at den var blevet forlænget med 2, den er god nok, red.)
Så vi er tidligt ude.
dukker640
Slutteligt – og det er ret tæt på – er Amazon og BBC på vej med en ny sæson af “Ripper Street”, der er en “voksen” “Jack the Ripper” serie, der er målrettet det lidt ældre publikum.
Det specielle i denne sammenhæng er at Amazon har købt retten til at vise 3. sæson af serien før BBC/BBC America, hvilket er nyt, da broadcasterne ellers altid plejer at kunne sende deres egne serier først.
Ikke længere.
“Ripper Street” sæson 3, bliver nemlig først “sendt” til Amazon Primes kunder, fra den 14. november og frem til den 26. december, hvor serien er færdig hos Amazon.
BBCs seere må vente til engang i 2015. ( hvis de gør som med sæson 2, så kommer den allerede tidligt i januar, red. )
Er du til “Constatine”, der netop har haft premiere i USA, er her også godt nyt.
Den serie har Amazon nemlig også købt til at sende samtidig med 3. sæson af “Ripper Street”.
Så hvis du er Amazon Prime kunde, er der altså en del nyt på vej.
Her de par promoer vi har kunne finde. ( Ascension promoen kom mens vi skrev det her.. )( og hvis du ikke kender ”Utopia” ( kunne fortsætte med sæson 3, “Hunted” ( kunne fortsætte med sæson 2 ) og “Lost Girl” ( er slukket efter upcomming sæson 5 )( hemmelige klip/fan made ) har vi også lige smidt et par promoer ind for dem.

Skriv et svar