Legends bliver lidt federe i sæson 2

Nu hvor sommeren står foran os, sker der ting og sager.
Et utal af US broadcastere der også er her i landet, er begyndt at løfte sløret for hvad der kommer til at ske i deres shows.
Tag for eksempel TNT, som også findes her i landet.
De har netop sluppet at Winter Ave Zoli, Kelly Overton, Aisling Franciosi og endelig Steve Kazee kigger forbi “Legends”, hvor det fortsat er Sean Bean, som du sikkert kan huske fra “Game of Thrones”, der styrer showet.
nykvindeLegend640FRONTHar du ikke fulgt med han manden der har været netop så meget “undercover” at han faktisk ikke kan huske sig selv.
Noget første sæson kigger lettere overfladisk på, med det forbehold at noget tyder på at “nogle” har sørget for at han har glemt sig selv.
Og at det da vist ikke er særligt venlige.
Her i sæson 2, ser tingene dog ud til at at tage fart.
Den originale showrunner er sparket ud, mens Howard Gordon fortsat skriver historien.
Nu er det bare Ken Biller der er showrunner. Flere klogehoveder i USA vurderer at det kunne hænge sammen med at serien prioriteres væsentlig højere nu.
De nye spillere, der tidliger har været forbi “Sons of Anarchy”, “True Blood”, “The Fall” og endelig “Shameless”, er Winter Ave Zoli, der spiller en Tjekkisk Detektiv ( politi eller privat ?) Gabriella Laska, der er en “free-spirited Bohemian laissez-faire”, men – garanteret – også ret heldig med en stor pistol.
Kelly Overton er Nina Brenner, der spiller en “ambitious CIA officer” der ikke vil bøje sig for pres fra “British intelligence”.
Aisling Franciosi spiller Kate Crawford, der er en særdeles ung spiller fra Europa, der dog stadig er Tjekke ( der kom det der med Tjekkiet igen… hmm… ).
ny2i640Hun har uanset dette et “problemfyldt forhold til hendes mor og stedfar.
Steve Kazee, der er Fionas mand i “Shameless” kigger forbi som Curtis Ballard, der er en “by the book FBI agent”, der er “hæmmet” af at han ikke kunne fange en bestemt kriminel på et tidspunkt.
Det er fortsat Fox 21 drama der producerer, og seriens 2. sæson der får premiere sidste i august er end ikke gået i optagelse endnu.
Når den gør det, sker det London og Prag, så lidt Østeuropa kommer det nok til at handle om.
Derfor er der ingen promo ude på sæson to, hvorfor du må nøjes med den der prøver på at sælge sæson 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.