Lad den rette komme ind går til TNT

Er du til “svensk langsom”, nu i en 2016 version, kan det være at du bør tjekket “Let the Right One In”, der er på vej som TNT Pilot, hvilket ikke kan undre.
TNT rykker gevaldigt i øjeblikket, og er i den grad på vej med serier, der – burde – være endt på ShowTime eller HBO, men som TNT altså tager til sig.
Ud over den netop forlængede “Animal Kingdom” prøvede de med eventet “Mob City”, der måske ikke helt fungerede, men somo omvendt ikke var helt dum.
Og da det også var dem der – i flere år – hittede lidt hemmeligt med “Legends” og “Falling Skies”, og her på det sidste vist er ude med “The Last Ship”, der er nået så langt som til sidst i sæson 3, helt uden at være blevet opdaget herhjemme.
Tilbage i USA, hvor TNT udvikler deres serier, der så først senere kommer – blandt andet – her til landet, er de så på vej med et remake af “Lad den rette komme ind”, der er en svensk spillefilm fra 2008, hvor en lille pige, eller også er det en dreng, er vampyr, langt ude på landet i Sverige.
Og derfor er nødt til at være lidt kreativ, når der skal drikkes blod.
Alt sammen noget der kom sådan en pænt mærkelig film ud af.
Nu har Jeff Davis så kastet sig over den historie.
Hvorfor det – med garanti – ikke bliver kedleigt som derhenne i Sverige.
Han er nemlig manden bag “Teen Wolf”, der enten er slukket, eller som er på vej imod i sluk, da historien nu har kørt på de sidste dampe, i snart 3 år.
svenskBedst af alt, ser det ud til at manuskriptet først er blevet vist til A&E, de jo elsker action, men som åbenbart ikke kunne tage sig sammen til købe manus.
Det kunne TNT, hvilket burde garantere at serien kommer hertil – om lang tid – hvis de lokale streamere ikke køber serien først.
Igen.
Den skal først lige optages, og købes endeligt at TNT USA, hvilket ville betyde at selv TNT nu har set at der er en fremtid med vampyrer.
Noget der forresten understreges af at “Van Helsing” jo også snart har premiere, hvor det er barnebarnet, en ung kvinde der har overlevet og vågner op i fremtid hvor der – stort set – kun er vampyrer.
Piloten blev lækket for et par måneder siden, og ser såmænd fin nok ud.
Vi har for en god ordens skyld lige fundet en promo for den også.
Let the Right One In, der – måske – bliver titlen på serien, er oprindeligt skrevet af John Ajvide Lindqvist, og blev til en film som Tomas Alfredson instruerede.
Og uden at vide det mindste om det, kunne det let tænkes at de mange svenske DoPer og instruktører der – sammen med en del danske – der hærger i Hollywood, for tiden, er årsagen til at der bliver kigget mod svenske historier, der – ofte – har et twist de bare ikke kan udtænke i USA.
Det viser sig forresten, nu da vi fik tjekket lidt mere op, at A&E har udviklet, men at de opgave produktionen, da Showtime ville betale mere for produktionen end A+E Studios.
På et eller andet tidspunkt er alle så blevet overbudt af TNT, der må glæde sig til at Tomorrow Studios, der med Marty Adelstein i spidsen har stået bag “Prison Break”, “Teen Wolf” og andet, der får hjælp af Becky Clements som EP.
Simon Oakes og Alex Brunner, er også inde over.
Her trailer for den originale film, der som du kan se, virker ret kedelig.
Det var meningen.
Og så har vi lige fundet en ny Van Helsing promo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.