L.A.’s Finest bliver til noget

Hvis du ikke helt har fået under neglene at Gabrielle Union er på vej med en slags sequel til “Bad Boys 2” er det altså tilfældet.
Den – på det tidspunkt – pænt unge kvinde inde i en af heltenes unge – undercover – søster, er blevet lidt ældre, hvorfor historien er blevet modificeret.

Uanset dette, er det altså stadig – snart – tid til “L.A.’s Finest”, hvor Gabrielle Union får hjælp af Jessica Alba.

Og da planen – som vi læser det – fortsat er at lade de to kvinder være et par seje FBI piger, der hele tiden er “undercover” ( vel sagtens i LA ), har du gættet det.
De opklarer sager i det uendelige, mens de ser skide godt ud.

Der har ellers været en bunke problemer.
Størrelsen NBC havde i første omgang sagt ja tak, til det Sony TV ejede koncept.
Men da de – åbenbart eller måske – ikke synes at “L.A.’s Finest” fungerede droppede de projektet.
Bad Boys 2 får en TV efterfølger L.A.'s Finest
Det forhindrede naturligvis ikke Sony i at shoppe videre.
Og da Charter Communications, som vi erkender ikke at vide hvad er, hoppede på i stedet, tyder en del på at serien bliver en realitet på en af deres kanaler i 2019 i stedet.

Bedst af alt, er der allerede bestilt 13 episoder, der – indtil videre – blot er lovet som en 2019 premiere.
Serien der ender på “Spectrum”, som vi heller ikke ved hvad er, har siden NBC droppede serien fået lidt hjælp af Pam Veasey, der bliver executive producer og co-showrunner sammen med Brandon Margolis og Brandon Sonnier, der er co-creators co-showrunners.

Hvad er det så vi kan glæde os til.
Et gæt er en slags “Ocean 8”, hvor kvinderne kan mindst lige så meget, går ligeså meget op i tøj som i “Red Sparrow” og at handlingen grundliggende bliver netop så stupid at det er ligegyldigt.
NBC har i den forbindelse stadig gang ( vist nok i sidste sæson ) af “Shades of Blue”, hvor den hårdtarbejdende men bundkorrupte politikvinde spilles af en pænt veloplagt Jennifer Lopez, hvilket kunne være årsagen til at de sagde nej til endnu en politi/detektiv serie (“Shades of Blue” hitter ikke som forventet )
Tilbage hos Sony Pictures Television er de omvendt superglade.
De har jo netop mistet deres chef producere til Apple, der nu ser ud til at være blevet det nye Sony, der så omvendt ( Sony altså ) endte med at få solgt “L.A.’s Finest” alligevel.

Der er ikke meget ude om serien endnu.
Rent officielt har Charter Communications sluppet nyheden sådan her:
-Charter ( Communications ) is excited to partner with top producers Sony, Jerry Bruckheimer and the rest of the incredible team behind and in front of the camera on our first Spectrum Original Content endeavor, forklarer Katherine Pope der er Senior Vice President, Head Of Original Content, og nu også senior vp and head of originals at Charter Communications.
Hun fortsætter.
-Our content partnerships offer us a great opportunity to provide Spectrum customers with the dynamic, authentic and unique programming that drives value for their Spectrum subscription, slutter hun.

Handlingen skulle følge Syd Burnett (Gabrielle Union), der sidst er set i Miami, hvor hun lige tog et heftigt drug cartel ned.
Nu er hun igang igen.
Denne gang som en “LAPD detective”.
Her handler det – åbenbart – mest om trafikbøder og j walking.
Men så..
Får hun en ny partner, Nancy McKenna (Jessica Alba), der både er “a working mom” og som desuden har en “equally complex past”.
Kvinderne er ikke enige om noget som helst.
Eller rettere ( du har gættet det ), de er enige om en masse.
Ganske som i Bad Boys serien, kan de nemlig hurtigt blive enige om at “taking down the most dangerous criminals in Los Angeles”.

Lettere specielt er det Gabrielle Union der “har hyret” Jessica Alba, der ikke har været på TV i flere år.
Rygter vil vide at det var tidligere president of entertainment Jennifer Salke der købte “L.A.’s Finest” til NBC.
Desværre tog hun videre til Amazon Studios som chef der.
Og da den nye boss ikke ville “L.A.’s Finest”, droppede NBC altså serien ( vist nok med en meget stor bøde til følge ) ( som Sony efterfølgende skulle have suppleret op med at forsøge på at sælge flere andre shows, da NBC rent faktisk har slukket en masse Sony shows på det sidste.
Sony prøvede, men endte blot med at sælge endnu en sæson til af “The Blacklist”. Sony havde håbet på to sæsoner, og at NBC også lige købte mere af et par andre serier og en sæson til at ( nu slukkede ) “Timeless”.
Intet af dette lykkedes, hvorfor de må være glade for – i det mindste – at have fået solgt “L.A.’s Finest”, til “en eller andet broadcaster.

Nu hvor der ingen billeder er ude fra “L.A.’s Finest”, får du lige her en promo for Bad Boys 2 og lidt til.

Skriv et svar