Kingdom allerede forlænget

Serien der ikke rigtig eksisterede før for et par dage siden har netop meldt sig ind i en eksklusiv klub af serier der er blevet forlænget før de overhovedet får premiere.
Måske ikke så overraskende med “Kingdom”, der tager fat i noget helt nyt, nemlig MMA, der er kort for “Mixed Martial Art”.
Ikke i form af “kung fu”, men derimod den variant der herhjemme er kendt som fuld kontakt kampsport, dog med handsker.
Handlingen er i samme omgang flyttet til Venice, der er kendt som “den kreative men ret farlige del” af Los Angeles, hvor der er en del problemer med drugs, kriminalitet og våben og lidt til.
kingdom1
Både for dem der bruger skidtet og alle andre.
Her bor Alvey Kulina, der ejer et Mixed Martial Arts ( MMA ) gym, hvor blandt andet hans søn Nate træner.
Han er naturligvis ikke så sej som Ryan Wheeler der er på vej ud af spjældet, men ikke uden evner.
Og da slet ikke som Jay Kulina der holder fest 25-27 timer i døgnet.
Premieren der byder på alt fra ekstremt voldsomme slagsmål, der åbenbart er “i orden” i MMA verdenen, til Ryan Wheeler der tidligere har været nærmest verdenskendt som MMA kæmper, men som nu bor på et “halfway home”, hvor kriminelle skal tale ud om deres “problemer” mens de sørger for ikke at komme ud i ny kriminalitet.
Og på den måde får nedsat deres straf.
Producent på serien er Endemol Studios, der de sidste par år har satset en del på dramaproduktion, hvilket de har haft succes med i USA, hvor budgetterne jo er en del højere end i Europa.
Serien blev shoppet rundt på MIPCOM i sidste uge, men kunne let tænkes at være for “voldsom” til vores hjemlige TV stationer.
Derfor kunne den tænkes at ende på HBO Nordic, der tidligere har distribueret andre DirectTV serier, som “Kingdom” også er “fra”.
Netop det faktum at baggrunden er Venice og dermed “skyggesiden” af et ellers velfungerende USA, ser ud til at have givet serien masser af luft under vingerne.
Så meget at det ser ud til at den er blevet forlænget med mindst en sæson, allerede før premieren.
Chris Long, senior VP for original content and production siger:
-DirecTV could not be more thrilled by the response that last week’s premiere of Kingdom elicited from both critics and our viewers, starter han og fortsætter.
-The series very clearly resonated with DIRECTV’s subscribers, slutter han og tænker sikkert på at de tidligere har haft samme succes med “Rogue”, som de også står bag.
Endemol Studios boss Philippe Maigret, der også er CEO supplerer:
-Knowing that Kingdom will be on the schedule for years to come is a milestone, starter han og fortsætter.
-We are fortunate to have a show that premiered out of the gate to critical acclaim. We are grateful to DirecTV for being a supportive partner, slutter han.
Serien er indtil videre kun købt af Bravo i Canada.
Her en promo der understreger at der sker ting og sager i Venice der ikke er lige sjove.

Skriv et svar