Killjoys fik to til

Hvis du ikke allerede har kastet dig over “Killjoys”, er det ved på tide.
Serien der herhjemme bliver streamet på HBO Nordic, er nemlig blevet forlænget.
Kender du ikke serien, er den – forresten – pænt crazy.
Den følger i de første tre sæsoner “Dutch”, der spilles af Hannah John-Kamen, som du måske kan huske fra en lille rolle i engelske “Misfits”, der sammen med en flok andre “spacere” flyver rundt i universet og agerer Killjoys.
Og nu hvor Killjoys er sådan nogle der – på engelsk – kunne kaldes for bounty hunters, er det pænt oplagt at der sker en del – farlige – i deres liv.
Nu skal vi – naturligvis – ikke løfte sløret for alt for meget, hvis du ikke har fulgt seriens første sæsoner, men retningen er humor, eventyr og en masse action.
En kombination der suppleret med nok seere i Canada/USA, hvor den sendes som “TV”, fik serien forlænget.
SyFy, Space og CTV der sender serien i USA og i Canada, har ydermere givet serien hele to sæsoner til, hvilket vi gætter på hænger sammen med at specielt en af spillerne, har så meget at lave, at producenten valgte at “holde på hende” ved at forlænge serien hele to år ud i fremtiden.
Forlængelsen, der forøvrigt kom tilbage på Fan Expo i Toronto i sidste uge, betyder dermed at Killjoys får 20 vilde episoder til.
Og det er såmænd pænt heldigt, nu hvor sæson 3, der netop er blevet sendt færdig, åbnede op for at pænt mange nye historier der nu når at blive fortalt.
Til gengæld er der tale om en forlængelse med en klausul.
Killjoys er blevet forlænget, men bliver ikke længere.
Sæson 4 og 5 er med andre ord de to sidste to år med den serie.
Omvendt er der derfor ikke andet at gøre end at hænge på, og nyde at serien fik så lang tid.
Og så får produktionen jo hele to år til at lukke og slukke for selve historien.
Noget der – som bekendt – ikke skete med “Dark Matter” der sluttede med en sæson 3 fuld af cliffhangers der aldrig bliver forklaret.
Det problem har de heldigvis ikke på Killjoys.
Pat DiVittorio, Vice-President, Programming, CTV and Specialty – der er den kanal – sammen med Space – der har bestilt forlængelsen – sagde i den forbindelse:
-Killjoys has been a jewel in the Space summer schedule and we are thrilled to deliver two more final seasons of this high-octane adventure series to a devoted audience, starter han og fortsætter.
-We have no doubt Lovretta, along with the incredibly talented trio of lead actors, will see this series through to a thrilling end. slutter han og hentyder til Michelle Lovretta, der er Creator og Executive Producer på serien.
De tre ledende spillere, der ud over Hannah John-Kamen, er Luke Macfarlane og Aaron Ashmore glæder sig også.
Specielt skuespilleren inde i Dutch, der spilles af Hannah John-Kamen, ser ud til at have fået travlt, “ved siden af”.
Hun har således – haft tid til – at være med i “Tomb Raider reimagining” og “Ready Player One” ( som Steven Spielberg er ude med i 2018), suppleret med et par garanterede job i “the Marvel Cinematic Universe”, der ligeledes er film der end ikke er officielle endnu.
Hun skal forresten også være med “Ant-Man and The Wasp”, der ligeledes kommer i 2018 og som er en sequel til the Ant Man.
Michelle Lovretta, der er glad for forlængelsen, supplerer:
-I’m immensely grateful that both network partners and Temple Street have given our team, cast, and fans this incredible opportunity, slutter han.
Her promoer for alle tre sæsoner.
Har du ikke set nogle, er det smart at springe promoerne for sæson 2 og 3 over, da de begge indeholder spoilers.


Skriv et svar