Kedeligt nyt til folk med hang til Heroes Reborn

Er du blandt de få millioner der bare elsker “Heroes” og det nyeste spinn of, “Heroes Reborn”, er her dagens kedelige nyhed.
Bob Greenblatt, der er manden der bestemmer over seriens fremtid har desværre netop bekræftet at den ikke kommer videre end de 11-13 episoder serien ser ud til at ende med at blive.
Han er – naturligvis – ikke så venlig at han forklarer hvorfor den ikke får lov til at leve.
Det kunne dog let tænkes at hænge sammen med at det er end særdeles dyr serie at producere, og at en god del af dem der var med i den oprindelige “Heroes” enten vil have for meget for at være med, eller blot er blevet for gamle/etablerede eller andet til at have tid til en sæson 2 af “Heroes Reborn”.
heroesRebornUdtalelsen, der besegler seriens fremtid er netop faldet på “the Television Critics Associations winter press tour”, hvor broadcastere i USA taler ud om fremtiden, nutiden og alt andet i forhold til hvordan det gå på det lokale TV marked.
Og da NBC Entertainment, hvor Bob Greenblatt er boss ikke har nogen planer om at fortsætte med “Heroes Reborn” er serien reeel DOA, selv om at der stadig mangler at blive sendt et par episoder i USA.
Greenblatt sagde:
-That was always the plan, unless Tim woke up one day and said, “Oh, I have another chapter to tell”, startede han og fortsatte.
-But I think were coming to the end of the world, maybe. Stay tuned, sluttede han og hentyder til den endog særdeles komplekse handling hvor – blandt andet – tidsrejser er en del af hverdagen.
Ganske som det plejer at være i “Heroes”.
Tim Kring er ikke med på touren, så – indtil videre – er serien død og begravet.
Det hører naturligvis med til historien at “Heroes Reborn” ikke ser ud til at have opnået det antal seere som NBC havde håbet på at serien fik.
Derfor er det lige om snart – konkret den 21. januar – sidste udkald til “Heroes Reborn”.
Også selv om at Tim Kring tilbage i juli sagde:
-The premise of the show is elastic enough to reboot, startede han og fortsatte.
-It has a basic premise – there are an undetermined number of people waking up to the idea that they have these powers – and we can always start with people’s origin stories. Plus the world always needs saving and that is a continual premise of the show. Weve saved the world a few times, and the promise of Heroes is that its about ordinary people who come together to save world. So it feels like it can be rebooted, relaunched and recast as a franchise more than just an ongoing saga with the same characters, sluttede han.
NBC ser i stedet ud til at satse lidt mere på et par realistiske serier.
Herunder “Shades of Blue”, der havde USA premiere i sidste uge.
Ledende rolle i denne – politiserie – er JLO eller Jennifer Lopez, suppleret af Warren Kole du måske kan huske fra Common Law.
Serien har fået mange til at kigge med.
Og da det netop er problemet i USA, er den oprindelige årsag til overhovedet at reboots “Heroes” jo oplagt nok, nu hvor Fox er på vej med “The X-Files”, mens Netflix prøver med “Full House”.
NBC skulle selv være på vej med “MacGuyver” som ældre seere sikkert kan huske er en 20-30 år gammel serie/koncept.
Her lidt promoer


Skriv et svar