Jep vi får en The Boys Spin-Off

Folk der følger med i Amazon Prime serien, der – åbenbart – superhitter, har lidt mere at glæde sig til.

Serien, der – i disse timer – er nået til lidt over midten i sæson 2, er i den forbindelse allerede blevet forlænget med endnu en sæson.

Årsagen er oplagt nok at denne blodige, og uendeligt velskrevne serie, hitter hos seerne.

Ikke overraskende da den – bevares – er pænt voldelig, men altid på en ekstrem morsom måde.

Som eksempel er det kun gået fremad, siden første episode, i den første sæson, hvor den uheldige antihelt, mister hans veninde på en dramatisk og ekstrem blodig måde.

Antony Starr spiller Homelander med stort overskud

Nu viser det sig så at Amazon, har tjekket ud om det ikke ville være muligt at lave en slags Spin-Off, af The Boys.

Og – sjovt nok – ser det ud til at være mere end muligt.

Craig Rosenberg, der er executive producer og “forfatter” på hovedserien har netop kastet sig ud i at skrive en pilot til en potentiel Spin-Off serie, der – hold fast – kommer til at handle om de unge mennesker, som – dem der ser serien nu ved hvor bor henne – har de problemer teenagere nu har.

Forestil dig at du kan knuse hoveder, eller andet, og at du er en ekstremt utilpasset teenager, der – sådan helt tilfældigt – bliver provokeret hele tiden.

Den kommende Spin-Off – hvis den bliver realiseret – forventes produceret sideløbende med den originale serie, hvilket både giver mulighed for at de to serier kan gæste optræde hos hinanden, ganske som det – mere relevant – er muligt at genbruge de same kulisser.

Ud over Craig Rosenberg, er ( creator ) Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg og James Weaver fra Point Grey Pictures samt Neal H. Moritz og Payun Shetty fra Original Film, med inde over produktionen ( af den nye serie og af den gamle )

Serien bliver solgt som: 

Forestil dig at du er på USAs eneste “college for young adult superheroes”, også kendt som “supes”.

Som altid er det også denne gang Vought International, der driver dette sted, hvor “R-rated” formodentligt får en helt ny betydning.

De medvirkende teenagere er nemlig ikke kun ekstremt farlige.

De er også – ekstremt hormonelle, konkurrence orientered og helt derude hvor de fysiske, seksuelle og alle andre grænser er nærmest ikke eksistrende.

sæson 2 byder på nye bekendskaber

Pitchet er “The Hunger Games” suppleret med bunker af “college series”, nu bare så “R-rated”, at det kun er streamere der kan vise serien.

Der findes formodentligt ingen TV stationer der tør vise sådan indhold ( lover folkene bag den kommende unge version af “The Boys” )

The Boys er skabt af Evan Goldberg og Seth Rogen, der såmænd også var dem der stod bag TV versionen af “Preacher”.

Amazon Prime, der i øjeblikket producerer og sender de “mest brutale” serier i forhold til nøgenhed, sex, vold og blod, ser med andre ord ud til at have fundet en slags niche, hvor ekstremt voldelige ( men stadig charmerende ) produktioner holder til.

Der er ingen der har den fjerneste anelse om hvornår College-serien bliver optaget og sendt.

Et bud er sammen med sæson 4 af “The Boys”. ( hvis den bliver forlænget )

Her lige en promo for sæson 2, der er igang i øjeblikket.

Har du ikke set sæson 1, vil du opleve spoilers i denne  trailer.

Skriv et svar