Januars sjoveste bliver sendt som en binger

Hvis du ikke allerede har afsat hele næste søndag eller det meste af en harddisk til at optage “Angie Tribeca”, er det nok på sin plads at gøre det.
Serien, der – sådan cirka – er en politiserie der foregår i LA, er til forskel fra en masse andre politiserier, en sjov serie, hvor Angie Tribeca, spillet af Rashida Jones får lov til at være sjov i noget der ligner 25x? minutter. ( det er pænt uklart hvor mange episoder der er produceret og hvor mange der bliver sendt på søndag, i det som TBS kalder for en 25 timers begivenhed, red.)
Det eneste vi ved er at TNT DK – og dig måske – binger den på søndag fra klokken 12.00
Din dag burde med andre ord afsat til at se med, hvis du har brug for at grine lidt af en politiserie, der ikke ser ud til at tage sig selv mere højtidligt end godt er.
AngieARTSom du kan se på promoen, er det hele netop så slapstick at det er svært – på fohånd – at vide om det er en ren komedie eller om det er meningen at du skal tænke dig om, mens du griner.
Uanset dette, blev serien offentligt kendt tilbage til foråret 2014, og endda fulgt op med flere promoer, og vist nok også en pilot .
Derfor var vi flere der undrede os over at den aldrig kom.
Det gør den nu, hvilket – sagtens – kunne tænkes at hænge sammen med at serien har haft en masse problemer undervejs.
Producent i USA er TBS, der er kort for Turner Broadcasting System, der jo også ejer TNT her i landet, hvorfor den også bliver binget her, ganske som i USA.
Handlingen der – efter sigende – skulle minde om “The Naked Gun”, følger Angie Tribeca, der har +10 år bag sig som medarbejder på RHCU – Really Heinous Crimes Unit – der er en del af the Los Angeles Police Department, hvorfor serien naturligvis starter med sæson 2, hvilket er ganske morsomt, nu hvor serien allerede er blevet forlænget med ( sæson 2 ?) før den første ( der altså er sæson 2) går i luften.
Her en promo.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.