iZombie får en sæson til

Der er rigtigt godt fart i de mange “tegneserie” serier.
Således også i “iZombie” der handler om en ung lægestuderende, der – desværre – bliver “bidt af en zombie”, hvorefter hun selv bliver en af slagsen.
En serie der har fået så mange til at se med i USA, at dem der sender serien har besluttet sig for at prøve med endnu en sæson.
Desværre har rigtigt mange af de serier de sender succes for tiden.
Og da det har betydet at The CW som broadcasteren hedder allerede har forlænget “The 100”, “Arrow”, “Beauty and the Beast”, “Masters of Illusion”, “The Originals”, “Reign”, “Supernatural”, “The Vampire Diaries”, “The Flash” og endelig “Jane the Virgin”, er det ret svært at få plads til “iZombie” også.
zombieARTDerfor er det ikke helt på plads hvor mange episoder serien få og hvornår den skal sendes.
I den forbindelse skulle det være ret sikkert at deres helt nye “The Messengers”, der handler om 6-10 mennesker, der “på en eller anden måde” er blevet til engle mens “djævelen” også lige er kommet ned på jorden er såkaldt DOA. ( dead on arrival )
Det kunne betyde at serien i værste fald bliver trukket fra programfladen og helt sikkert at den ikke bliver forlænget.
Sådan gik det ikke med “iZombie”, der ser ud til at hitte, med Rose McIver i den ledende rolle som kvinden der hjælper politiet da hun nu pludselig kan “høre” eller “føle” hvad de døde personer følte eller hørte da de var i live.
Noget der blot kræver at hun lige spiser lidt af deres hjerner først.
Ikke et problem da hun arbejder på “lighuset”, hvor der er masser af døde.
Typisk – faktisk hver uge – fuld af nogle der er døde på en måde der kræver at politiet hjælper. Og at Rose McIver hjælper dem.
Seertallene har været gode, og folkene bag serien, der tidligere stod bag en – anden ? – Veronica Mars spinoff glæder sig til at skulle skrive nogle flere episoder.
Det er i den forbindelse i denne uge at op imod 15-20 serier, der stadig svæver i det uvisse bliver forlænget eller slukket for evigt.
Du ved mere, når vi ved mere.
“iZombie” er forresten en DC Comics tegneserie og altså ikke en Marvel ditto, hvilket er ganske morsomt, da DC Comics rent faktisk landede en anden serie igår, “Supergirl”, som CBS forventes at starte op på engang i efteråret.
Her lige en promo for iZombie der indeholder flere spoilers hvis du ikke er opdateret på den serie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.